Autor Zpráva
NoRReX
Profil
Jak udělat přihlašování na stránky ... Registrace/Přihlášení/Odhlášení ?

Děkuji za odpověd... pokud by někdo věděl, tak i AutoLogin :)
Yuhů
Profil
přihlašování na stránky nelze udělat nijak jednoduše.

Buďto se musí rozběhnout http autentifikace na Apache (vytvořit soubor s hesly apod.),
nebo se (a to je častější) celé stránky generují z databáze přes PHP (či jiným serverovým skriptem). Jednou tabulkou databáze jsou i uživatelská jména a (zakódovaná) hesla. Při vstupu uživatele se porovnává zadané heslo s tabulkovým.
izsak
Profil
Ak pracujete v .NET, tak Visual Studio WebDeveloper Express beta má v sebe podporu pre nové prvky z ASP.NET 2.0: LoginForm, RegisterUser, PasswordRecovery.
Stačí tieto prvky vo WYSIWYG umiestniť na stránku a je to.
pyty
Profil
http://www.jaknaweb.com/ulozit-script.php?script=268
tu je drobnost ktora registruje uzivatelov do MySql
len musis manualne vytvorit tabulku v PHPMyAdmin
noo a ked chces auto prihlaseni pozri na toto forum, alebo napis
nech ti niekto pomoze s COOKIES
NoRReX
Profil
jj díky moc....
peki
Profil *
Ja by som mal taku otazku, ci by sa nedalo napisat taky Javascript, nieco ako login, ale nie nick a password, ale iba password t.j. na neaku "podstranku" by sa citatel dostal po spravnom zadani heslo
Anonymní
Profil *
99% hesel udělaných javascriptem je k ničemu, přesto doporučuji tohle http://wsabstract.com/epassword/index.htm , jednou jsem dělal něco a použil tohle zaheslování, heslo jsem zapomněl a nepodařilo se mi odhalit ten algoritmus a musel jsem si nechat vygenerovat jiný kód. Ale jak říkám prolomit to určitě jde
Fred
Profil
To jsem byl já, nepřihlásil jsem se Fred
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.