Autor Zpráva
Reg
Profil *
mám obrázek v divu s obtékáním, v IE i v Opeře to je pěkné, ale ve firefoxu je div vysoký jen jako text a obrázky vyčuhujou ven a úplně likvidujou časoprostorovou kontinuitu stránky.
Viz http://www.regzone.webz.cz/webz_m/ankety_vysledky.htm
Reg
Profil *
A už to nefunguje vůbec!
Tomik
Profil
Nazdar Víťo! :D
Co se mě týče, tak já to ve FF, Opeře i IE vidím stejně (rozhozeně)...
Tomik
Profil
OT:
K těm anketám, tedy přímo k té jedné o prohlížečích, je jasné, že vyhrál IE, protože ho používá většina, to ale neznamená, že je nejlepší, má spousty chyb, většinu má pouze proto, že je dodáván jako součást WIDOWSů, tedy nejrošířenějšího os. Myslím, že v dnešní době (uvidíme co dokáže IE7) je jasně lepší a bezpečnější FF, Mozilla nebo Opera...
Reg
Profil *
Kdybys radši odpovídal viť. 1.sem psal že už to nefunguje vůbec, 2. ve ff nejdou otvírat stránky z hdd
Tomik
Profil
Jdou... :D Stačí mít otevřené okno a přetíhnout to do něj... :D Jedná se pravděpodobně buď o nějaké zabezpečení nebo si nerozumí FF s adresou... ale jde to...

Jinak zkus zkonkrétizovat tvůj problém...
Reg
Profil *
prostě chci aby byly zarámovaný i ty obrázky a iframe s textem a ne aby to takhle vylejzalo.
peta
Profil *
Reg Ja to rikam stale. Kdyz neumis floatovat, nepouzivej to, pouzij tabulku nebo neco jine.
U floatu musis mit:
1. float:left/right
2. width: / height:
3. clear: both/right/left
4. _display:inline-block
U floatu bys nemel mit:
1. position:relative
2. Select

1,2 to je jasny
3 je prvek pod floatem, ktery znaci, ze floatovani skoncilo (to je to tve, ze ti zobrazuje div jen kolem textu)
4 to je pro IE, protoze tam se ztraci pismenka, kdyz floatujes

1 kdyz mas pozicovany prvek pod floatem, tak se stava, se se pozicovane menu v tom druhem pozicovanem zavre. Nejaka chyba, opet
2 Select je vzdy nahore, i v ie, i tusim ve ff, opet chyba

Ono je float super, ale zatim zadny prohlizec to nepodporuje bez chyb. To je jedina potiz s tim. A kdyz to ctes ze stranky, kde tyhle chyby nejsou popsane... Ze Juhu? :)
Reg
Profil *
To všechno tam mám, jenom ne to clear.
Kdyz priradim clear divum tak to sice je posunuty a obrazky nejsou zapusteny v jinym divu, ale furt couhaj ven.
Kdyz dam clear textu za obrazek tak to sice funguje, ale ja tam zadnej text nechci.
No podivejte se pls na ten odkaz a poradte mi prosim ve stylu: "pridej do tohohle tamleto" a tak.
Reg
Profil *
Už to je kdyžtak vyřešený.
RuThaN
Profil
Zkuste tohle je to postavený na IE, ale má to všechny nové funkce co Firefox, skvělou skinovatelnost a vůbec je to podle mě nejlepší prohlížeč.. http://www.avantbrowser.com/
Timy
Profil
RuThaN
Zkuste tohle je to postavený na IE -- a má to taky všechny díry IE?
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.