Autor Zpráva
dok.leo
Profil *
Zdravim all. Mam problem, ten nej že jsem lajk v php (ale s tim musim poradit sem) Ten druhi je že mam na strance několik odkazu asi tak 10
ted ten problem co vše ma obsahovat skript aby pod tima odkazama monl se vypsat DIV to co mam (nefunguje) davat sem nebudu nechci se vic strapnit. Mnoho krat Dik za jaku koli pomoc a radu


stranka.php
<a href="http://stranka.php?id=1">

<?php

echo $_GET['id'];

?> 

Shadowek
Profil
Promin mohl by jsi svuj dotaz napsat nějak srozumitelněji?
dok.leo
Profil *
mam proměnnou hodnotu id=1 proměna hodnota obsahuje
<div>obsah divu</div>
kterou chci zobrazit na stranka.php Uvedena adresa vola funkc.
<?php

echo $_GET['id'];

?>
kteru potrebuju dopsat respektyvě pomoct napsat
dok.leo
Profil *
asi jsem ti moc ne pomohl skusim to jinak


stranka.php
<html>
<body>
<a href="stranka.php?id=1">
<a href="stranka.php?id=2">
<a href="stranka.php?id=3">
<a href="stranka.php?id=4">

<div id="vysledek">
<?php

echo $_GET['id'];
                                                    // jaky dalši postup skriptu? 
if (!isset($_GET['id'])) {

$id = "1";

?>
</div>
RockFire
Profil
NEchápu přesně oč ti jde, ale jestli hádám správně a jde ti o to, aby se podle jednotlivých hodnot id includovali jednotlivé soubory, tak

<?php
if(!IsSet($_GET["id"]))
{
include("xx.xx");
}
else
{
   if($_GET["id"] == 1)
   {
   include("yy.yy");
   }
   elseif($_GET["id"] == 2)
   {
   include("zz.zz");
   }
   //Několik dalších podmínek, podle toho, kolik má být těch id
   else
   {
   include("nenalezeno.php"); //Pokud je zadáno neexistující id
   }
}
?>
dok.leo
Profil *
presně o to mi šlo SUPER!!! MOC MOC DĚKUJU

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: