Autor Zpráva
matata8611
Profil
Zdravim lze nejak udelat, abych mohl do sve stranky na urcene misto, vlozit napr. obsah div s urcitym id nebo class z jine stranky na jine domene? Snad je to srozumitelne... Diky za rady...
Chamurappi
Profil
Reaguji na matatu8611:
<iframe>
wod
Profil
Nebo by to šlo pomocí PHP, kde by jsi nějakou tou funkcí (promiň ale nevspomenu si jakou) zkopčil zdroják celý stránky a potom pomocí JS funkce myslím getelementbyID uložil onen div do proměnné, kterou potom lehce vypíšeš pomocí JS. Základ jsem napsal, omluvte mé nedostatky prosím.
Matty
Profil
wod
Nemáš jediný důvod do toho tahat Javascript.
matata8611
Buďto lehce přes řešení, které navrhl Chamurappi, nebo složitěji přes PHP (získání zdrojového kódu a následné vybrání určitého textu).
wod
Profil
Asi jsem to špatně pochopil. On nechce div s nějakým id z nějaké stránky? Pomocí iframe dostaneš celou stránku...
Shadowek
Profil
wod

nedostane když to správně použije
wod
Profil
myslíš dát do odkazu #id? to funguje i s divama? já myslel že to funguje jen s odkazovýma kotvama
drasha
Profil
Pokud hosting dovolí, jednoznačně natahni stránku přes cUrl a pak preg_match() .

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: