Autor Zpráva
Imrahil
Profil
čau, mám obrázek jenda.gif , jeho pozice je v css relativni , pod ní mám obrázek dve.gif, taky relativni pozice v css, u všech prohlížečů se mi mezi obrázky neudělá malinkatá mezírka, jenom IE mi to hyzdí...poradi někdo?

zde příklad
http://www.imrahil.prodejce.cz/tenislety/karta.php
Chamurappi
Profil
Reaguji na Imrahila:
poradi někdo?
Bez živé ukázky těžko. To si o ni musíme pokaždé říkat? Nenapadne tě samotného, že ze dvou vět ti konkrétní řešení nevykoukáme?
Imrahil
Profil
http://www.imrahil.prodejce.cz/tenislety/karta.php
Imrahil
Profil
Chamurappi
po tom co jsem to napsal jsem začal pracovat na živé ukázce, byls prostě rychlejší
Imrahil
Profil
mám namysli mezeru mezi prvním oranžovým obrázkem, a druhou červenou lištou
tiso
Profil
.logo a{display: block;}
Chamurappi
Profil
Reaguji na Imrahila:
Proč jsi zmiňoval ty relativní pozice, když je tam máš (pravděpodobně) zbytečně, protože s obrázky nijak nehýbeš?

Kdybys na diskusi hledal „mezeru pod obrázkem v Exploreru“, našel bys cca tohle:
?nesmyslná? mezera mezi obrázky v IE
"Mezera v IE"
mezera mezi obrazky v IE
mezera pod obrázkovým odkazem
Vykreslovací bug - název
ve standartnním módu mezera pod obrázkem
Imrahil
Profil
tiso
díky funguje, co znamená tam to acko?(pred zavorkou), ma to něco společného s odkazem ?
Imrahil
Profil
Chamurappi
zadával jsem něco podobného a nic

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: