Autor Zpráva
1234
Profil *
Ahoj chtěl bych se zeptat nějak jsem sestavil tyto stránky http://www.pribilova-foto.cz/index.html , ale je tu menší problém pokuď se kouknete na menu v Internet exploreru je o 1px menší než v FF a opeře a já už nevím jak to udělat aby bylo stejné jako v tich FF a opeře zarovnané . Stránky jsem tvořil v html a css ( uvnitř zdrojového kodu).Nemohl by prosím někdo kouknout do zdrojového kodu co je špatně a napsat mi to ? Děkuju moc hrozně mě to štve je to jediná věc která mě na tom štve a já nemůžu přijít na to kde je chyba díky moc za pomoc.
1234
Profil *
Pro lepší info pokuď kliknete na odkaz Náštěvní kniha uvidíte o co jde je to kus toho rámečku napravo je o 1px posunutý v IE doleva.
Bohuš
Profil *
Tenhle problem jsem jednou resil - v ie to dela v css border:Xpx solid color ktery ie bere nevim proc jinak
Yur4Y
Profil
Je to kvôli odlišnému box modelu v quirks móde Internet Explorera. Máte 2 možnosti.
1) na prvý riadok vášho HTML kódu pridať
<!doctype html>

alebo
2) do CSS si pridať
* { box-sizing: border-box; -moz-box-sizing: border-box; -khtml-box-sizing: border-box; }
A potom to odladiť znova, čím získate ešte výhodu logickejšieho a praktickejšieho box modelu.
1234
Profil *
Ahoj díky za rady pokuď bych chtěl zakomponovat tu druhou možnost tak to jí mám hodit do css jako základ nebo ke každýmu tlačítku? Mohl bys prosím dyžtak udělat nějákej malej příklad jen nevim jak to použít.
2) do CSS si pridať

* { box-sizing: border-box; -moz-box-sizing: border-box; -khtml-box-sizing: border-box; }
panther
Profil
1234
Mohl bys prosím dyžtak udělat nějákej malej příklad jen nevim jak to použít.
jaký příklad? Zkopírovat na 1. řádek CSS souboru to zvládneš snad sám, ne?
1234
Profil *
No dal jsem to právě na ten první řádek a nic se nestalo vše při starym jako předtim .

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: