Autor Zpráva
Europsky_Dzigolo
Profil
Ahojte, ako by ste odoslali formulár bez refreshu stránky?
- ak cez ajax tak by som poprosil aj nejaky ten kod:)
SwimX
Profil
Europsky_Dzigolo:
phpkem to rozhodně nepujde, takže zbývá JS.
Kód ti neporadím, ale zeptám se: k čemu by to bylo dobré?
Europsky_Dzigolo
Profil
SwimX
k čemu by to bylo dobré?
aby sa mi nerefreshovala cela stranka ktora ma mozno aj 200-500kb po odoslani formulara................
Chamurappi
Profil
Reaguji na Europskyho_Dzigola:
Možná bys využil stavový kód 204.
Europsky_Dzigolo
Profil
Chamurappi
to je presne ono az nato ze ja nemozem mat prazdnu stranku v scripte na ktory odosielam form (action="")
SwimX
Profil
Europsky_Dzigolo:
by sa mi nerefreshovala cela stranka ktora ma mozno aj 200-500kb po odoslani formulara................
200-500kB není tak moc, aby se to nenačetlo při dnešních rychlostech webu. Navíc JS můžou mít lidé vypnutý, přijde mi to jako zbytečnost. Ale to je na tobě, jestli uznáš zda to má význam......................................
Europsky_Dzigolo
Profil
SwimX
hmm......tak da sa to aj cez nieco ine nez JS? :)

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: