| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Admin Profil |
Příspěvky v tomto kontejneru jsou nachystané k likvidaci. Smyslem prodlevy mezi přesunutím do kontejneru a konečným smazáním je zajistit konsens a transparenci.
|
||
|
Časová prodleva: 20 let
|
|||
| jiras Profil * |
#2 · Zasláno: 12. 5. 2026, 03:34:02 · Upravil/a: Moderátor (editace znemožněna) 13. 5. 2026, 09:15:21
Moderátor Kajman: Opravdu to je úplně mimo téma diskuse. Zkuste podporu aplikace. — Smazat 20. 5. 2026.
AHoj, omlouvám se, úplně to sem nepatří, ale Signal forum jsem nenašel. Mnozí z vás jistě Signal používáte, takže... Mám nastavené mizení zpráv. To funguje, ale přehled hovorů zůstává. Dá se někde nastavit, aby mizely i hovory? Protože nyní, když otevřu komunikaci s někým, vidím tam přehled všech hovorů all-time, ale i toto bych chtěl zrušit (tedy, aby zbyly jen zprávy a hovory z periody, kterou mám nastavenou jako mizející). Děkuju :-)) |
||
| jiras Profil * |
#3 · Zasláno: 14. 5. 2026, 10:11:34
Kdyby takové fórum existovalo, zeptám se tam.
Zde se ptám z důvodu, že jsou tu lidé, kteří tento komunikační kanál používají a třeba řešili totéž. |
||
| blaaablaaa Profil |
jiras:
www.reddit.com/r/signal support.signal.org/hc/en-us Sice ten kanál mohou místní uživatelé používat, ale je to fakt mimo téma fóra. |
||
|
Časová prodleva: 1 měsíc
|
|||
0