Autor Zpráva
naKokos
Profil
Zdravím,

Chtěl bych poprosit o kritiku webu TravaX.cz
Dále o odhad ceny webu.

k webu patří:
Fórum
Online hry
Image hosting
Zkrácení odkazu
Online prohlížečová hra
Sociální síť
+ Clan web, který se právě vytváří: Clan design
Předem děkuji za jakoukoliv kritiku.
(+ Ještě dodám, tvůrce webu je v prvním ročníku střední školy)


Prosím o smazání
(důvodem --> vzniklá diskuze nikoliv kritika)

Moderátor Chamurappi: Vzniklá diskuse je kritika. Vandalismus tolerovat nebudeme, příspěvky vráceny do původního stavu.
Darker
Profil
1. To menu jsi nevychytal. Když najedu na „Prezentace serveru“ nevidím spodní položky.
2. Máš tam samozřejmě plno chyb (diakritika, slovosled, větná skladba), ale kdybych ti je opravil, stejně by sis to nedoplnil.
3. Zkracovátko zlobí... - "NetworkError: 404 Not Found - http://travax.cz/zkratit/lib/jquery.query-2.1.7"
Zkontrolujte prosím, zda zadané URL!“ - co to je za větu?
http://travax.cz/zkratit/qsom13
Chybí testovací údaje. Pochválil bych ti image upload, ale řekl bych, žes ten skript stáhl.


Líbí se mi design stránky kontakt a ajaxové načítání stránek.
nocturnal-w
Profil *
Mám dotaz ohledně travax.cz zda je to legální a ktomu ješte pro komerční užití?


hra
naKokos
Profil
nocturnal-w:
Legální Ano je, mám licenci do 2000 hráču.
nocturnal-w
Profil *
Napsal by jsi mi ze zvědavosti kolik na ty 2K hráču stojí ta licence?Pokud ne tak prostě neodepisuj :)
naKokos
Profil
nocturnal-w:
No celkem dost, skoro 10 000 Kč na rok
nocturnal-w
Profil *
Tak to bych si střádal rači do prasátka a po 50 letech bych dal někomu zadání na vytvoření vlastní hry :)
Darker
Profil
Prodej çracklých serverů asi už tak košer nebude, co říkáš? Možná tomu teda špatně rozumím, ale nikdy jsem nenarazil na nic legálního s nápisem çracked. Snad krom ořechů...
nocturnal-w
Profil *
Tak co já vím, že mi jednou český administrátor trav*anu odepsal že jediný legální server je na trav*an.xx.
naKokos
Profil
Darker:
Chci dodat jen že servery prodej se bude rušit, doposud se neprodal ani jeden.


nocturnal-w:
Pokud vím já, tak českej "Administrátor Tra.vianu" není majitelem společnosti Tra.vian GmbH
Tudíž do takovýchto věcí ani nevidí.
nocturnal-w
Profil *
Ale měl by být se základníma informacemi seznámen.
naKokos
Profil
nocturnal-w:
To ano základníma jako jsou běh hry, návody když se něco zkazí, a podobně to ano. Ale do smluv atd,.. přístupy nemá.
Dříve sem dělal jednoho z Administrátorů a ani přístup k souborům nebyl.


PS: Chtěl jsem kritiku webu, a odhad ceny. Nikoliv diskuzi.
nocturnal-w
Profil *
Vsázim nato že tento administrátor má již zkušenosti protože je tam už delší dobu a vím že na licenci se ptali i další hráči a pokud administrátor neví odpověd tak si jí přece nebude vymýšlet a může napsat rovnou např.:kdo mu zařizoval toto místo aby seho na tuto informaci zeptal takže si klidně může napsat GmbH.

-Odhad ceny?stáhnu to na netu za 0 KČ.
naKokos
Profil
nocturnal-w:
Co stáhnete na netu za 0 Kč ?
nocturnal-w
Profil *
Všechny "(ne)vaše" služby.
Darker
Profil
Když už je to u ledu:
window.rekurze = function(url) {
  $.get("shorten.php", {URL:url}, window.rekurze);
}
rekurze("http://travax.cz/zkratit/ou5tc3");
void(0);
http://travax.cz/zkratit/
AlastorM
Profil
naKokos
chceš odhad ceny? S tím legálnost souvisí? Takže ta hra se dá koupit - tedy lépe řečeno licence na provoz? Můžeš dát odkaz, kde přesně od výrobce hry to lze zakoupit tu licenci? Podle mě je travax jen jedna z mnoha kopií tra.vianu a tedy jsou na místě otázky ostatních na téma legálnosti. Dá se třeba stáhnout i tra.vianx - také kopie tra.vianu. Nevěřím, že je to vše legální, pokud budou důkazy, že ano, omluvím se, ale pochybuji
Chamurappi
Profil
Smazat, nebo vrátit do původního stavu? Kritika mi připadá legitimní (a vyžádaná).
Alphard
Profil
[#18] Chamurappi
Čistit kvůli [#2]? Jestli na tom Darker, smazal bych.
Darker
Profil
Smazat, [#2] byla akorát ztráta času. (ostatní se též namáhali zbytečně)
Cílem a smyslem kritiky je navést kritizovaného na lepší cestu a pomoct mu najít chyby. Vsadím se, že v tomhle případě to nebude fungovat.
jenikkozak
Profil
Chamurappi:
Smazat, nebo vrátit do původního stavu?
Podle mého názoru raději nemazat a obnovit. Zakladatele vlákna si pamatuji (možná se však mýlím) jako někoho, kdo už měl potíže s pravidly či s chápáním zákonů. Je žádoucí, aby lidé měli možnost si na internetu ověřit, že jeho podnikání je zřejmě nelegální. Když jsem se po Vánocích nudil, narazil jsem na Minecraft - jakási webová stránka - hezká povídání o hře, obrázky, odkaz ke stažení. Až po několika dnech jsem zjistil, že ta hra je upirátěná.
Když před několika měsíci a lety měli někteří lidé problémy s vyrovnáním se kritiky svých webů, měli problémy s tím, aby dosáhli jejího smazání z této diskuse. Proč by tedy mělo být smazáno vlákno, kde byl zakladatel odhalen jako podvodník? Jen proto, že v každém příspěvku huláká: „SMAZAT“? Ačkoliv můj nemoderátorský hlas má pramalou platnost, jsem proti tomu, aby mu bylo vyhověno.
Joker
Profil
Chamurappi:
Můžeme to obnovit tady u ledu, aby i ti co nestihli původní příspěvky věděli, co se tam píše?
Petr ZZZ
Profil
Joker [22]:
Dobrý nápad.

Na tom, co píše jenikkozak [21], něco je, i když je otázka, co je důležitější – hustota informací z oblasti webdesignu nebo archivování uličníků.
jenikkozak
Profil
Jen upozorním na možná nepěknou souvislost. (Kterou nepochybně naKokos brzy vysvětlí.)
Joker
Profil
jenikkozak:
Na to už jsem taky koukal, takže případné mazání bychom měli pozdržet.
Darker
Profil
Je možné vyvolat zpět naKokosovy příspěvky, dejme tomu šedým písmem, pod ty nápisy SMAZAT?
Joker
Profil
Darker:
Je možné vyvolat zpět naKokosovy příspěvky, dejme tomu šedým písmem, pod ty nápisy SMAZAT?
To je to co jsem psal v [#22], možné to je, akorát se předchozí verze příspěvků dají zatím prohlížet jen ve vývojové verzi diskuse. Teď už to dělat nebudu, zítra zkusím.
Chamurappi
Profil
Debata o mazání je zase delší než to, co by se mělo mazat :-)

Co na to nahlížet takhle:
1) naKokos požádal o kritiku.
2) naKokosovi se kritika nelíbila.
3) naKokos se odmazal, vyloženě jen proto, aby nás donutil smazat celé vlákno…

Je kritika, kterou dostal, k věci, nebo je čímsi neférová a nekonstruktivní? Příspěvky, které nejsou k věci, by měly být smazané, ale žádost o kritiku ne.
Vracím původní obsah.
Petr ZZZ
Profil
naKokos se hned v úvodu ptá na odhad ceny webu. S tím otázka legálnosti dotazovaného zboží bezprostředně souvisí, proto bych vlákno zachoval, včetně diskuze o legalitě. Případně bych to trochu pročistil, mj. v souvislosti s tím, jak se vyvine ta momentálně chlazená údajně nepěkná záležitost (#24).
Sylar
Profil
Počítám, že ta nepěkná záležitost se nijak nevyvine, protože naKokos dělá stále mrtvého brouka, stejně tak i na uvedených kontaktech u zakázky.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Odkud se sem odkazuje


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0