« 1 2 3 »
Autor Zpráva
LudekBrno
Profil
Peťan1:
Zavírat za názory, bránit názorům - no to néé, to tady bylo za komančů - oni tihle "demokrati" mají přece jiný svý účinný metody jak někomu nedovolit, aby se rozjel.. - o tom jako zkušenej iťák určo něco víš (když tady komentujěš - recenzuješ) - taky určitě znáš vojenský pořekadlo "Bez spojení není velení", že?.....

Takže vypnutím webu by se ukázali jako nedemokratičtí a blokováním komunikace ne? Vážně myslíš, že by pro ně bylo lepší nechat vás, abyste si na webu psali o blokování komunikace, než rovnou celý web stopnout? Ha ha ha :-) To je prostě kravina jak hrom. Pokud budu někoho chtít umlčet, tak mu v první řadě musím stopnout jeho veřejný propagační kanál, ne že budu blokovat složitě mailovou komunikaci, což se dá vždycky obejít mobilem (nebo vám mezi sebou nejde ani telefonovat? :-)), poštou nebo v nejhorším případě osobním setkáním. A v neposlední řadě je zastavení webu nesrovnatelně technicky jednodušší. Buď oficiálně a viditelně jeho vypnutím nebo neoficiálně a skrytě třeba "hackerským" útokem, aby je nemohl někdo obvinit z potlačování svobody slova. Ani jedno se zjevně neděje, nechávají vás ty výplody klidně veřejně prezentovat, což jednoznačně dokazuje, že to nikoho z "vyšších míst" absolutně nezajímá. Až je to zajímat začne, tak to poznáte a nebude to blokováním mailů ;-)

Ty sis prostě něco vzal do hlavy a je zbytečné o tom debatovat, protože jsi jak přeskakující gramofon a nevnímáš argumenty. Tak se tím můžeš po nocích vesele nechat užírat, ale myslím, že tady to fakt nemá co dělat. Tady ti to každý jednoduše vyvrátí a pokud hledáš někoho, kdo ti bude přitakávat, budeš se muset poohlédnout poněkud jinde mezi jednoduššími lidmi, kteří na takové konspirační teorie slyší. Místo aby pracovali na sobě a stali se úspěšnými, raději závidí a nesnáší ty, co už to dokázali...
Peťan1
Profil
Petr ZZZ
Chamurappi už ti psal, že na to si musíš založit vlákno v sekci Názor na stránku, jenže to ty nechceš.
No to jsem teda v těch invektivách asi nějak přehlídl.. Já tedy chci.. (pozděj založím)

V tomhle vlákně se ptáš na sabotáž komunikace. To do Názorů na stránku nepatří.
Ale souvisí to : ptal jsem se (viz 1. dotaz.) na odhad možného (reálného) ohlasu, což s názorem souvisí + je ale nutné k tomu znát i další okolnosti.. Pokud by na to Amunak (nebo někdo jinej) odpověděl hned (že mám zkusit "Názory"), tak se mohla spousta keců ušetřit..

Všechno, co se zde v tomto směru zmiňuje, je v tomhle vláknu jaksi navíc.
jo, leckdy trochu hodně (nepatřičně) navíc..

Význam slov jako capslock, většítko nebo menšítko................
Nějaké technikálie jsou ale zcela irelevantní - nastínil jsem tady jiné (blokační - embargové) téma...

Dovolím si upozornit, že tvůj poslední příspěvek vnímám jako porušení závazného pravidla č. 4.
já si zas dovolím upozornit, že sám nikdy nikoho "jentak" neurážím (pokud jsem tedy vůbec urážel a ne pouze pádně nereagoval..) - já se pouze bráním leckdy hulvátským urážkám

Chamurappi:
Ty se urážíš při jakékoliv formě nesouhlasu s čímkoliv, takže žádné zlepšení asi není možné.
jenže "formu nesouhlasu" lze vyjádřit slušnou formou - ne výsměšnými urážkami - navíc doposud NIJAK KONKRÉTNĚ NEDOLOŽENÝMI..

To nebyla hádanka, to byl přesný návod.
jenže to co vy tady považujete za přesný návod je leckdy (může být) pro někoho (kdo není "v oboru" kovanej) hádanka..

Máš Firefox 22, zmáčkni tlačítko Firefox (které máš vlevo nahoře), objeví se menu, tam vybereš ‚uložit stránku jako‘.
ale zobrazí se to pak na komplu bez netu? ok, uložím a zkusím otevřít doma.

Vidím to takhle:
tak to vidíme stejně - pouze já ten šklebsmail mám v lajně (cca asi ve 3/4 monitoru) - asi máš menší monitor, kde se ti to seklo dolů

Hlavička stránky není nahoře,.... (popis technikálií - zkráceno)........ takže se také špatně čtou…
Tak to holt banán má nastaveno - je to prej RS šablony a nedá se to už víc upravit. Ale myslím že jsou to nepodstatnosti - tam jsou nepoměrně důležitější ty fakta......

Předpokládám, že ty vidíš svůj web úplně stejně,
ano, kromě toho seklého smailu

ale popsané nedostatky si buď neuvědomuješ (a poděkuješ mi za výpomoc), nebo nepřipouštíš
uvědomuju, připouštím, ale to je zcela zanedbatelné - lidi, který se chtěj dovědět, co se tady dokáže dít, se určitě nebudou pozastavovat nad nějakou pofidérní technickou nedokonalostí..

(a vynadáš mi, že slušným lidem se to takhle rozsypané líbí).
No takhle jsem to asi neřekl - mínil jsem, že jim to, že stránka (a pokud jde o Slušné Lidi SL-5S, tak ne hovory, ale narod.tym.cz) není profesionální, jim vadit nemusí a určo nebude - viz Test (otázka 14, 15..). Jinak ale furt nevím, co míníš (ty i jiní) tou "rozsypaností"....

Jak se konkrétně projevuje, že něco řešíš? Dosáhl jsi nějakého objektivně měřitelného úspěchu? Nějakých rozsudků?
aha, ty mluvíš o těch hovorech (já vlastně nevěděl, zda-li míníte hovory nebo narod.tym). Tak podívej : kdo ví, co se tady děje, tak je mu jasný, že v téhle antispravedlnosti nemá pravda proti jejich mocnému molochu šanci (- teda prozatím..).. A mi tedy stačí, že jsem "dosáhl" toho, že oni museli už mnohatisíckrát zalhat...
A až se tady to právo a spravča přece jenom trochu pozitivně pohne, tak určo pak přijdou i "nějaké (spravedlivé) rozsudky".....

Pokud ano, měl by ses tím pochlubit na úvodní stránce.
no tam "se chlubím" jakej je aktuální stav..

Z textů typu ‚z toho řádně vyřízeno : 0 resp. 0‘ jsem skutečně nevyčetl žádné řešení.
no a byls v nějakété měsíční složce (vlevo)? - tam ty mustry hafo jsou.. A pokud tady užíváš to slovo řešení, tak na hovorech to trestněprávní řešení je, a to, že oni jen lžou a zbaběle vůbec nevyřizují ani jedno trestní oznámení, tak to je vlastně usvědčuje, že oni nemají řádnou právní (soudní) obranu - pokud by ji měli, tak by se mnou za ty urážky, za tu drzost vůči nim, už určitě pádně zatočili, na to vem jed.. A ty jejich narůstající lži, nevyřízený trestní + žaloby bude muset jednou "někdo" zaplatit - takže řešení zde je, ale je potřeba "počkat" - třeba až ta stránka vejde do podvědomí lidí (+ třeba i médií) - jenže toto si oni přejí ze všeho nejmíň (aby se ty jejich nehorázné absurdní lži medializovaly, příp.jentak dostaly na svět mezi normální lidi..) - proto to EMBARGO, víš?.. Jinak slovo ŘEŠENÍ jsem užíval zvláštěpak v souv.se stránkou narod.tym.cz - v tom je asi trochu inf.šum...

Já se opravdu snažím tě pochopit,
no to snad trochu až teď - z dřívějšího textu nic (moc) takového nevyplývá..

tak mi místo lamentování, že neumíme číst, prosím vysvětli, co přesně mám číst.
jenže zase nevím, zda-li míníš hovory nebo narod.tym.. Já měl (mám) za to, že jste se vysmívali spíš tomu narod.tymu.. Ale ono je jinak "co číst" na obou stránkách..

Shrň do dvou stručných vět (bez výpadů vůči čtenáři a bez manipulativních formulací), o čem tvůj web je a proč by ho člověk měl studovat.
Ok, splním (i když s velkým podivem - že jsou ty stránky snad turecky) : hovory jsou můj osobní neverending boj (reality show - "dekádní noviny" s "novým zbožím" po dekádách) za právní spravedlnost (přičemž jde tam samozřejmě i o peníze - o cca 1 mld...) ; narod.tym je moje (naše) řešení veřejné - společensko(anti)politické.. Obě tyto stránky (byť neprofesionální) jsou efektivní, čitelné, ne nijak zvlášť "rozsypané"("slátaniny" - jak tady někdo napsal..) a vnímavý člověk v nich "lecos" unikátního najde.. A u obou takto právně a společensky (textově vyjímečných) stránek je tedy VELMI NEPRAVDĚPODOBNÉ, aby ohlas (mail + telefon) SE ROVNAL NULE.. Jinak já nikomu neproučím, že by to "měl studovat", ale když už někdo ty stránky míní "charakterizovat"(a ne úsečně urážlivě setřít), tak by jim měl určitý čas věnovat.. Jinak rád ti lecos vysvětlím, ale to by ses musel zeptat na něco (co se ti na těch stránkách "nezdá", čemu nerozumíš) KONKRÉTNĚ...

Ten špatně čitelný nadpis ‚stránka o tristním stavu "justice" a o možnostech spravedlivého právního odboje‘ neodpovídá obsahu úvodní stránky (což by měl, pokud chce oslovit čtenáře)
no tak zaprvé to není "špatně čitelné" - mi se ta bílá na šedé zobrazuje dost čitelně..; zadalší : nevím co míníš "úvodní stránkou" - tam je pouze popis boje (snad vtipnou "oslovitelnou" formou - končící Klausem..) - ten spravedlivý právní (od)boj je ve složkách - kde jsi evidentně ještě nebyl...

Člověk by podle toho nadpisu očekával nějakou poradnu, kde najde odpovědi na časté otázky atd., místo toho je tam jakýsi archiv zdlouhavých nezáživných spisů.
No a jsme u toho : ty rozumíš netu a webům a zřejmě a zjevně (vůbec) nerozumíš právu.. Shrnuto : Já jsem v právu, oni mi neustále lžou a já je v těch jejich lžích koupu.. To unikátní nóvum (že se rozpitvá nějaké soudní Rozhodnutí - že se konkrétně reaguje na jejich konkrétní lži po větách, po slovech..) určitě nezáživné není, zvláštěpak je-li to pojato poněkud nezvykle odbojnou říznou (resp.leckdy i vtipnou) formou.. Ano, "Člověk by podle toho nadpisu očekával nějakou poradnu, kde najde odpovědi na časté otázky atd." - problém je v tom, že nikdo nepíše, nikdo se na nic neptá.. - možná si to (ten mustr) ti právnípomocichtiví sledovatelé najdou přímo v těch přípisech - ale spíše je pravděpodobné, že je to celé "nějak" embargováno - já netuším jak - proto jsem vlastně sem k vám napsal.. Je zcela směšné, jaký mě chodí statistiky - návštěvy cca 0-5/denně - přitom jenom od nich to určitě čtou stovky lidí....

Zdůrazňuji, že nehodnotím (anti)politický význam tvého díla, ale provedení a přesvědčivost.
ano, jenže to provedení a přesvědčivost zde jde rukuvruce s obsahem - jinými slovy ona nemusí být přesvědčivá naprosto bezchybná profesionální stránka která je o ničem (resp.tuctová - kterých je na dané téma hafo), a naopak může být přesvědčivá (zajímavá) stránka, která sděluje něco zcela unikátního, byť má své drobné mouchy (což ale čtenář pochopí - že pisatel zrovna neoplývá z objektivních ("státních") důvodů penězi a poradci..).. Jinak to slovo "antipolitický" se zase hodí spíše k narod.tymu..

Ne. Jestli texty tvých mailů vypadají jako tvůj web (tedy CAPS LOCK, smajlíci, křiklavé barvičky), tak je může antispamový filtr vyhodnotit jako nevyžádanou reklamu.
A toto je konečně něco k věci, to mě zajímá : Jak " je může antispamový filtr vyhodnotit jako nevyžádanou reklamu", jak se to děje (může stát)? Cožpak ono záleží na tom co je obsahem mailu? Tady se tedy bav(í)me o narod.tymu (neboť mail v hovorech aktivně nepoužívám) : aniž bych zde nějak příliš používal "CAPS LOCK, smajlíci, křiklavé barvičky", co je příčinou toho, že maily adresátům nedošly? Co je příčinou toho, že zpočátku (když web + mail vznikl) se nějací lidi hned ozvali, hodně je to zajímalo, chtěli pomoct, avšak po (vstřícné, přátelské, gramaticky bezchybné) odpovědi se už neozvali?...

Piš stručnější příspěvky. Invektivy před odesláním smaž.
No já používám "invektivy" jen jako reakci na skutečné invektivy - dle spravedlivého hesla "o hrubém pytli a jeho záplatě".. (pokud jsi dnes nebyl invektivní, tak snad dnes absentují i invektivy moje). Jinak chtěls něco vysvětlit, tak stručněj to moc nešlo..

Jednoduššími a kratšími zprávami také zvýšíš šanci na vzájemné porozumění.
No pokud přejdeme k věci (bez zbytečných "postranních hodnocení a irelevancí") - ve smyslu mých (p)úvodních dotazů - tak určitě budu (věcně a konkrétně) stručnější..

LudekBrno:
Takže vypnutím webu by se ukázali jako nedemokratičtí a blokováním komunikace ne?
čeče ty seš snad "divně nechápavej"


zase se to useklo - takže LudekBrno znovu :

LudekBrno:
Takže vypnutím webu by se ukázali jako nedemokratičtí a blokováním komunikace ne?
čeče ty seš snad "divně nechápavej" nebo co - pro vysvětlení : syrové vypnutí webu je jasná cenzúra, o umné blokaci si to můžeš jen myslet - nemáš to doložený, takže jim vlastně nemůžeš nic říct resp.dokázat - a pokud jo, tak ti odpoví absurditama podobně jako lecjakej ajťák (z Brna).. (jinak oba ty weby MĚLY jistou menší "odstávku" - až jsem se začal razantněj (trestněprávně) ptát, tak problémy ustaly..)

Vážně myslíš, že by pro ně bylo lepší nechat vás, abyste si na webu psali o blokování komunikace, než rovnou celý web stopnout? Ha ha ha :-) To je prostě kravina jak hrom.
no napřed si přečti první repliku a pak zjistíš co je kravina.. (doufám že ses při tom smíchu nezadusil - teď se můžeš smát tak akorát sobě..)

Pokud budu někoho chtít umlčet, tak mu v první řadě musím stopnout jeho veřejný propagační kanál, ne že budu blokovat složitě mailovou komunikaci,
vysvětleno výše : oni tady nebudou zavádět totalitní móresy - proč by to dělali?? - když mají jiný "decentní" propracovaný metody, o kterejch se komančům - a jak to vypadá, tak ani leckerejm ajťákům - ani nesní... Po takhle lehkým důkazu o cenzúře by taky mohli čelit medializaci a zvláštěpak trestněprávní žalobě... (Ono už něco podobnýho, jako internetová cenzúra, tady proběhlo - doporučuju na hovorechsesoudci otevřít jednu z horních složek...)

což se dá vždycky obejít mobilem (nebo vám mezi sebou nejde ani telefonovat? :-))
mezi námi ("děvčaty") to jde..:-)) - to oni ví, že tohle blokovat nemůžou, páč by se stali lehkým soustem - ale nehlásí se nevolají jiní (noví). To víš, když má někdo (Kubice) tvou zkopírovanou simku (a v mobilu je ozvěna jak prase), tak napřed ví on, kdo volá a koho může (musí) do sítě "propustit"..

poštou
cenzúrovat (zadržovat) poštu je to nejjednodušší..

nebo v nejhorším případě osobním setkáním.
a jak si ho domluvit?.. ;-)

A v neposlední řadě je zastavení webu nesrovnatelně technicky jednodušší.
no to se i stává - ty pokusy tam jsou (jak sh.uv.). Včera jsme měli petiční míting u Teska a wifina nám sdělila, že "page is blocked" - přitom všechno jiný otevřít šlo..

Buď oficiálně a viditelně jeho vypnutím
a jak to oficiálně zdůvodní, když jsme nic, žádnej kodex, neporušili??

nebo neoficiálně a skrytě třeba "hackerským" útokem, aby je nemohl někdo obvinit z potlačování svobody slova.
no to je jiná : jenže výsledek by byl stejnej - pokud zjistíme, že stránka nejede, tak se budeme razantně dopátrávat důvodu, neboť jsme nic neporušili.. A navíc taky "hackerský" útok nemůže stránku zničit - my to máme zálohovaný a webhostitel snad taky..

Ani jedno se zjevně neděje
výpadky byly jak jsem uvedl

nechávají vás ty výplody klidně veřejně prezentovat
to asi proto, že by touhle syrovou podpásovkou (kterou by neměli jak zdůvodnit), trochu narazili.. - oni maj jiný metody - probuď se - nejsme u komančů.. ;-)

což jednoznačně dokazuje, že to nikoho z "vyšších míst" absolutně nezajímá.
to si myslíš ty - kterej byl z lecčeho tady už usvědčenej.. - teda z urážlivejch lží a teď i z omezenosti..

Až je to zajímat začne, tak to poznáte a nebude to blokováním mailů ;-)
čeče a co nastane - prozraďte, pane Kubice.. :-) :-(

Ty sis prostě něco vzal do hlavy a je zbytečné o tom debatovat, protože jsi jak přeskakující gramofon a nevnímáš argumenty.
no já spíš myslím - a jsou pto to zde důkazy - že ten totálně lživej a demagogickej gramofon seš zhola ty.. Meleš si jen svou a na konkrétní pádný protiargumenty nijak nereaguješ..

Tak se tím můžeš po nocích vesele nechat užírat, ale myslím, že tady to fakt nemá co dělat.
no myslim že ty noci si užíváš ty, když sem lezeš a jen nesmyslně absurdně prudíš, co?.. ;-)

Tady ti to každý jednoduše vyvrátí
a to je právě ono : proč vypínat stránku, když stačí (nějak umně) blokovat a pak "ti to každý jednoduše vyvrátí".., co?..

pokud hledáš někoho, kdo ti bude přitakávat
no stačí když přitaká (uvěří pravdivou skutečnost), že konkrétní maily nedošly svým adresátům.., co?..

budeš se muset poohlédnout poněkud jinde mezi jednoduššími lidmi
čeče, ale právě ty mi svými názory připadáš jako značně jednoduchej.. :-))

kteří na takové konspirační teorie slyší.
no horší je ten, kterej věří čemukoliv, co do něho méďa nacpou - kerej zkrátka přišel o uši..

Místo aby pracovali na sobě a stali se úspěšnými, raději závidí a nesnáší ty, co už to dokázali...
A copak jsi dokázal ty (kromě jedné(?) nepodařené "obhajoby (umně skrytě) prolhaného podvodného systému demokratické skryté totality")?.. No já jenom že bych ti něco (kromě hlavy) chtěl skutečně závidět.. ;-)
LudekBrno
Profil
Peťan1:
Promiň, nechce se mi znovu opakovat celý svůj příspěvek. Jelikož jsem přesně očekával, jak budeš reagovat, už předem jsem tam dal jeden argument navíc, který jsi dle mého předpokladu samozřejmě ignoroval. A to ten, že web se dá blokovat nejen oficiálně vypnutím, ale také neoficiálně např. útokem DDOS, kde samozřejmě nikdo není schopen dokázat autora. Nikdo by tedy nepoznal, že ti web blokují "vyšší místa". A věř, že i tento způsob vypnutí webu je technicky mnohem jednodušší, než odchytávání a blokování mailů. Dle mého přesvědčení trpíš prachobčejnou paranoiou, protože ať se na oba ty weby dívám detailně a podrobně jak chci, stále tam nevidím vůbec nic, co by mohlo "vyšší místa" zajímat a znepokojovat. Jediným důvodem nulových reakcí na oba ty weby jsou dvě věci: 1) není na první pohled jasné, o čem vlastně jsou (což je ten nejzákladnější předpoklad, aby vůbec někdo zkusil číst obsah) a 2) zcela nepřehledné a nečitelné, z toho luštění mě po chvíli bolely oči i hlava a ani tak jsem tam nenašel nic zajímavého. Tedy můžeš si být naprosto jistý že náhodný návštěvník ze stránky po první sekundě okamžitě odchází a nemá šanci se k užitečnému obsahu (který jsem tam však sám nenašel) vůbec prokousat. To je nepochybně důvodem mlčících mailů a telefonů. Znovu opakuji, že snadnější a logičtější řešení by bylo zablokovat ty weby, aby se o vás nikdo nedozvěděl, než blokovat jen komunikaci mezi vámi a přitom nechat vaše texty veřejně vystavené. To považuj za jasný důkaz, že "vyšším místům" jsou ty weby zcela ukradené. Ostatně i kdyby je zablokovali zcela obyčejně vypnutím domény, tak by ti to stejně nikdo nevěřil, takže kdyby blokovat chtěli, klidně to udělají tako. Prostě a jednoduše si moc fandíš a myslíš si, že jsi důležitější, než ve skutečnosti ;-) Jinak politika sem absolutně nepatří, nicméně jen pro zajímavost, na webu narod.tym máš hromadu frází, co všechno byste chtěli změnit, ale jako u všech amaterských a populistických uskupení zcela chybí způsob, jak to v demokratické společnosti provést. Ale to jen tak na okraj. Můžu už jen konstatovat, že to blokování mailů kvůli obsahu vašich webů je blbost na entou a nemá smysl to tady dál řešit. Spíš si to dej do "názor na web" abys slyšel od více lidí, že ty weby jsou zmatené, nepřehledné a nečitelné, o obsahu ani nemluvě.

P.S. zmiňuješ občsné výpadky webu. To je zcela běžné u nekvalitních hostingů. Nevím jaký používáš, ale stěžuj si u nich, ti jediní ti řeknou, čím to bylo.
Petr ZZZ
Profil
Reaguji na LudkaBrno:
Přinejmenším jeden (už nevím který) z těch dvou webů má u banánů. Už jsem mu psal, že to nebyl dobrý nápad, ale asi to nečetl.
LudekBrno
Profil
Petr ZZZ:
Jj, tak jsem to zahlédl, ale nechtěl jsem dělat reklamu, tak jsem napsal jen, ať si na výpadky stěžuje u nich :-)

A aby si kolega nestěžoval, že hodnotím obsah jen podle vizuální stránky, tak jsem přelouskal většinu jejich programu. A musím zopakovat, že to je jen snůška nereálných populistických (byť věřím, že to není úmyslem) požadavků, které skutečně v demokratické společnosti nejsou absolutně proveditelné. Neuvědomují si, že společnost se skládá z 10 milionů občanů různých názorů, schopností a cílů, nikoliv 10 milionů homogenních stejných lidí, kteří by byli schopni ze svého středu vybrat vládu odborníků a nechat ji vše řídit. Je to prostě blábol na úrovni Holešovské výzvy nebo ještě hůře. Každý z "vyšších míst" se musí při přečtení obsahu dobře pobavit a poslední co by ho napadlo, je něco takového blokovat. Omlouvám se za politickou vložku, ale tady u ledu to snad tolik nevadí. Aspoň se nebude muset obsah probírat v "názorech na stránku".
kel
Profil *
Pro představu s kým tu jednáte: http://www.hovorysesoudci.cz/internetova-cenzura__ , kde Petan žaluje web aktualne.cz za to, že diskuze pod články, řešené modulem z facebooku, omezují dosah jeho komentářů. Chce nejdřív 10 000 Kč, potom dokonce 30 000 Kč.

I na takové trestní oznámení musí Policie ze zákona odpovědět, což (za naše peníze) učinila vyčerpávajícím dopisem. Na to bylo žalujícím odpovězeno "Vaše vyčerpávající Vyrozumění je, pane npor.PhDr.Jaroslave KLOČKU, opravdu neuvěřitelné, neskutečné - to jste zde zkopíroval nějaká obecná (plzeňská) skripta nebo je to snad Vaše osobní "disertační práce"?..." Což je ještě relativně slušné oproti jiným zveřejněným odpovědím. Samozřejmě je přiložena výhružka obžalobou, pokud by se případu "cenzury diskuze" Policie nevěnovala dál.

"Pakliže, paní dozorová státní zástupkyně, na tuto nebudete do 2 týdnů nijak resp.řádně
reagovat, budete i s p.Kločkem trestněprávně zažalováni." - Pokud dobře počítám, tak to máme jedno reálné a dvě možná trestní oznámení kvůli jedné blbosti, to vysvětluje 644 trestních oznámení avizovaných na titulní stránce webu. Podobní notoričtí stěžovatelé velmi rádi zaměstnávají řadu policejních expertů na nesmyslných kauzách. Kombinace s veřejnou publikací "případů" si říká o zápis na http://exotopedia.org/ .

Raději se odhlásím, tito lidé mají neuvěřitelně moc času na podávání trestních oznámení na lidi, které je něčím štvou, předpokládám, že na jpw.cz už něco smolí, já případ s někým podobným zažil a nejsem na to zvědav.
LudekBrno
Profil
kel:
že mě to vůbec nepřekvapuje :-) Kverulant z povolání...
Peťan1
Profil
LudekBrno:
<i>Promiň, nechce se mi znovu opakovat celý svůj příspěvek.</i>
no mně by se zas nechtělo znovu opakovat celou svou odpověď.. Jenže je tady dost zásadní zádrhel : Proč bys měl něco opakovat, než - raději a efektivněji (abychom se někam pohnuli..) - se již věnovat mým odpovědím a pokračovat tak v dialogu, co?..

<i> Jelikož jsem přesně očekával, jak budeš reagovat,</i>
njn máš výhodu - "přesným jasnovidcům" je zde hej..;-)

<i>už předem jsem tam dal jeden argument navíc, který jsi dle mého předpokladu samozřejmě ignoroval.</i>
nějak don´t understand - já aroga a ignora nejsem.. - narozdíl od tebe, kterej smolíš další (stejné) tlachy bez ohledu jak už na ně bylo reagováno, já si všímám každé tvé věty..

<i> A to ten, že web se dá blokovat nejen oficiálně vypnutím, ale také neoficiálně např. útokem DDOS, kde samozřejmě nikdo není schopen dokázat autora.</i>
no a co jako? "způsob" blokace je irelevantní (= výsledek je stejný) - o tom už řeč tuším byla

<i>Nikdo by tedy nepoznal, že ti web blokují "vyšší místa". A věř, že i tento způsob vypnutí webu je technicky mnohem jednodušší, než odchytávání a blokování mailů.</i>
dtto

<i>Dle mého přesvědčení trpíš prachobčejnou paranoiou,</i>
tvé přesvědčení ti nikdo nebere - máme "demokracii". Já své přesvědčení o tobě radši ani nebudu ventilovat..

<i> protože ať se na oba ty weby dívám detailně a podrobně jak chci,</i>
a ty "nějak chceš"?.. ;-) - já bych věděl co ty chceš - ale to se ti nepodaří..

<i>stále tam nevidím vůbec nic, co by mohlo "vyšší místa" zajímat a znepokojovat.</i>
tak v tom ti asi nepomůžu..:-( - no jestli máš bílou hůl, zkusil bych to (spešl 4U) přepsat do Braila..;-)

<i>Jediným důvodem nulových reakcí na oba ty weby jsou dvě věci: 1) není na první pohled jasné, o čem vlastně jsou (což je ten nejzákladnější předpoklad, aby vůbec někdo zkusil číst obsah)</i>
teď jde o to komu (není jasné).. čeče kolik máš základních tříd a iq ti hodí aspoň 90?.. ;-)

<i> a 2) zcela nepřehledné a nečitelné,</i>
no zatím to v tom Brailu není..:-(

<i> z toho luštění mě po chvíli bolely oči i hlava</i>
měl bys těch křížovek nechat - eště nám zkolabuješ..:-)

<i> a ani tak jsem tam nenašel nic zajímavého.</i>
kup si psa norníka - ten má lepší čich..:-)

<i> Tedy můžeš si být naprosto jistý že náhodný návštěvník ze stránky po první sekundě okamžitě odchází a nemá šanci se k užitečnému obsahu (který jsem tam však sám nenašel) vůbec prokousat.</i>
no jeden o slepecké holi s iq tykve určitě..:-( - koho tam máš dál takovýho (postiženýho)?..;-)

<i> To je nepochybně důvodem mlčících mailů a telefonů.</i>
ale tady tě zase "poněkud nepochybně" usvědčím (jako už xkrát) : to by ale třeba (URČITĚ) někdo z těch tisíců avíz napsal (kriticky) : "je to taková zajímavá atypická stránka, která chce něco řešit, a já bych rád/a věděl/a o co tady go..", že?..;-) - jenže nafingetól..:-(

<i> Znovu opakuji, že snadnější a logičtější řešení by bylo zablokovat ty weby, aby se o vás nikdo nedozvěděl, než blokovat jen komunikaci mezi vámi a přitom nechat vaše texty veřejně vystavené.</i>
ty neumíš číst argumenty nebo na ně reagovat nebo si už zkrátka děláš p_del že? Myslím že odpověď na tuto demagogii alias "primitivní syrovost" už tam máš 2x.. - co takhle k ní (konečně) zaujmout nějaké stanovisko?..;-) :-(

<i> To považuj za jasný důkaz, že "vyšším místům" jsou ty weby zcela ukradené.</i>
marně se pokoušíš o "vysvětlení".. Hele, uděláme takový polopatický pokus - "jasný důkaz" : Jelikož totiž nevím (nejsem si jist) na kerý stránky koukáš (s velkou pravděpodobností - při předpokladu že nějaký (solidní) iq máš - to ty moje asi nebudou..) - okopči tedy ty úvody těch hovorů resp.narod.tymu (tak jak se ti to zobrazuje, páč je možný, že v Brně něco píšem a v Praze je to jinak resp.maďarsky..) a VELKÝM CAPSLOCKEM (- nebudu to považovat za křičení) ty jednotlivý věty KONKRÉTNĚ okomentuj, ju?.. Třeba se pak pohnem dál - jinak je to fakt o ničem jak u blbejch na dvorku.. (Technická : Pokud by to bylo třeba dost dlouhý na to, aby to bylo tady, tak to hoď do texťáku a pošli nám to v příloze na mail)

<i> Ostatně i kdyby je zablokovali zcela obyčejně vypnutím domény, tak by ti to stejně nikdo nevěřil,</i>
co prosím? nějak nemértem..:-(

<i> takže kdyby blokovat chtěli, klidně to udělají tako.</i>
jenže to oni takhle primitivně syrově ne(u)dělají - oni mají sofistikovanější blokační metody, víš?.. (odpovězeno potřetí - a počtvrtý už na tyhle tvý neumělý nesmyslný dedukce reagovat nebudu..)

<i> Prostě a jednoduše si moc fandíš a myslíš si, že jsi důležitější, než ve skutečnosti ;-)</i>
a já ti zase zopakuju, že ty si moc fandíš, že těmahle blbostma někoho uzemníš..;-)

<i>Jinak politika sem absolutně nepatří,</i>
souhlas : já s ní nezačal.. - nastolil jsem RELEVANTNÍ TECHNICKÉ TÉMA - viz úvod..

<i> nicméně jen pro zajímavost, na webu narod.tym máš hromadu frází, co všechno byste chtěli změnit, ale jako u všech amaterských a populistických uskupení zcela chybí způsob, jak to v demokratické společnosti provést.</i>
čeče ty tu bílou hůlku fakt asi nosíš, přečíst jsi to (CELEJ TEN PROGRAM I NÁZORNEJ REÁLNEJ POSTUP) prostě nemohl - což tě tedy omlouvá - jiný vysvětlení fakt není.. - budiž ti tvá (unavená) hlava lehká..;-) :-(
A KONKRÉTNÍ protiargument č.2 : pokud píšeš o "všech amaterských a populistických uskupeních", tak ale jim se dozajista nestalo, že by měly mail + tel.= NULA.., že?.. Prostě každá "Iniciativa" svou určitou klientelu VŽDY MÁ (protože jsou neškodní resp.někým nastrčení) a jen ten, kdo OPRAVDU ŘEŠÍ (čímžto je systémovou hrozbou) a není nikým nastrčen (čímžto je "mimo kontrolu") ji tedy logicky mít nebude - aby se nerozjel - plamínek se zkrátka zahasí (umně, neprimitivně) dokud je malý, a to hned - o to už se někdo postará - to je v technicky vyspělé "demokratické" společnosti logické, že?.....

<i> Ale to jen tak na okraj.</i>
to ty rád jen tak na okraj - obecně poplivat, ale KONKRÉTNĚ (k něčemu KONKRÉTNÍMU) ani ťuk, co?..

<i> Můžu už jen konstatovat,</i>
ty můžeš už fakt jen konstatovat..:-))

<i> že to blokování mailů kvůli obsahu vašich webů je blbost na entou a nemá smysl to tady dál řešit.</i>
tak to neřeš a dej si šlofíka.. - jednou přece vystřízlivět musíš..;-)

<i> Spíš si to dej do "názor na web" abys slyšel od více lidí,</i>
a kolik tam máš příbuznejch (s bílou hůlkou, po nezdařené operaci mozku)?..:-))

<i> že ty weby jsou zmatené, nepřehledné a nečitelné,</i>
zkus napřed vystřízlivět - nebo dolož KONKRÉTNĚ, ju?.. (polopatický pokus k tvému vyřízení máš výše..)

<i> o obsahu ani nemluvě.</i>
no ten asi nepochopíš ani po tom vystřízlivění..:-)) NEBO HO CHÁPEŠ VELMI DOBŘE a velmi se ho (tak jako jiní "s nečistým svědomím") bojíš - proto si hraješ na recenzenta (a jejich advokáta) a snažíš se někoho o něčem přesvědčit, něco mu vsugerovat, že?.. Nakonec dyž seš ten jasnovidec..;-) Leč tvá LŽIVÁ (= DOPOSUD NIČÍM KONKRÉTNĚ NEDOLOŽENÁ) snaha je marná..:-(

<i>P.S. zmiňuješ občsné výpadky webu. To je zcela běžné u nekvalitních hostingů.</i>
fakt? A jak se pozná (ne)kvalita hostingu?

<i> Nevím jaký používáš,</i>
čeče, tak to sem tě měl za většího machra - seš vůbec ajťák? Nejméně jeden hosting bych poznal dokonce i já..

<i> ale stěžuj si u nich, ti jediní ti řeknou, čím to bylo. </i>
no řekli to obligátní - byl "nákej výpadek atd.".. (že nám ten "zkusmej" výpadek Vaší stránky, která někoho vrcholně sere, někdo doporučil resp.zkusmo udělal, to už samozřejmě neřekli..)


Petr ZZZ:
<i>Reaguji na LudkaBrno:
Přinejmenším jeden (už nevím který) z těch dvou webů má u banánů.</i>
áno prosím, potvrzuji že jsou to ty hovory alias jeden jasný světový rekord (jak dostat "justici" na lopatky) - který je ale (pro někoho zde) naprosto nepřehledný, nečitelný, nesrozumitelný..;-) :-(

<i> Už jsem mu psal, že to nebyl dobrý nápad, ale asi to nečetl.</i>
nějak nerozumím v čem (nedobrý nápad) - vysvětli - to jsem opravdu nečetl - tedy jestli nemyslíš to, že máte tady s banánem nějaké spory - což jde však mimo mě..


LudekBrno:

<i>Petr ZZZ:
Jj, tak jsem to zahlédl, ale nechtěl jsem dělat reklamu, tak jsem napsal jen, ať si na výpadky stěžuje u nich :-) </i>
ano, "stěžoval jsem si" - nebylo ani třeba - dali to brzo do pořádku a omluvili se.. To na ic.cz to bylo horší.. - proto je narod.tym zálohován na wz.cz - ale toho jste si asi taky nevšimli..

<i>A aby si kolega nestěžoval, že hodnotím obsah jen podle vizuální stránky, tak jsem přelouskal většinu jejich programu.</i>
Jenže tak závažný unikátní novátorský SKUTEČNĚ POCTIVĚ ŘEŠÍCÍ text by se neměl "většinově louskat", ale řádně přečíst celý - resp.pokud je někdo dislektik, tak si to nechat přečíst někým povolaným..

<i> A musím zopakovat, že to je jen snůška nereálných populistických</i>
a můžeš vysvětlit - tedy nejlépe jen sobě - slovo "populistický"?? Pomůžu ti : Tento výraz užívají zvláštěpak politici-tuneláři-podvodníci nejhrubšího zrna (a jak vidno nejen ti..), kteří za populismus považují cokoliv, co je pozitivní a oni se této změny VELMI BOJÍ - že přijdou o koryto, potažmo i o majetek, a v neposlední řadě by si mohli jít i hačnout...

<i> (byť věřím, že to není úmyslem)</i>
ale nevěř všemu, co ti méďa nakukaj..;-) Jinak naším "úmyslem" je všechno co je SPRAVEDLIVÉ A ŘEŠÍCÍ, víš?..

<i> požadavků, které skutečně v demokratické společnosti nejsou absolutně proveditelné.</i>
no v této "demokratické společnosti"(rozuměj podvodné, skrytě totalitní, antispravedlnostní) je lecos "neproveditelné" - to už si ti strážci tohohle PODVODU dovedou umně, sofistikovaně, skrytě ohlídat - tak jako elektronická spojení.., víš?..(teď už možná jo..). Nicméně to, že je lecos "málo proveditelné"(proti té ZDI ZLA A PODVODU), ještě neznamená, že je to špatné a že se to prosadit a provést nepodaří.. - ovšem to jen za předpokladu, že spravedlnost a SL-5S začne preferenčně růst - čehož se oni (vy) bojí(te), proto je to blokováno hned v zárodku, což je leckerými ajťáky (značně nepodařeně a usvědčeně lživě) obhajováno..

<i> Neuvědomují si, že společnost se skládá z 10 milionů občanů různých názorů, schopností a cílů,</i>
no tak "rozmanité a variabilní" to zas společensky není.. - lze pouze určitě připustit, že jsou zde skupin(k)y různého "ranku".. A teď jde jen o to, jak ty zlé (lživé, podvodné) skupin(k)y umravnit, aby neškodily tomu, co je normální a přirozené - tedy dobru, pravdě a spravedlnosti....

<i> nikoliv 10 milionů homogenních stejných lidí,</i>
to nikdo netvrdí - viz výše - lžeš si sám do kapsy..

<i> kteří by byli schopni ze svého středu vybrat vládu odborníků a nechat ji vše řídit.</i>
my tvrdíme, že normální a přirozené je dobro, pravda a spravedlnost, a že takoví jsou ve své většině i lidé, resp.že lidi ve své většině chtějí, aby tady zavládlo dobro, pravda a spravedlnost - k čemuž patří i vláda odborníků (nikoliv neodborných korupčních politiků).. Máš snad jinej názor? No pokud seš "z jinýho břehu(barikády)" tak možná jo - to je ale tak všechno co proti této normalitě a přirozenosti můžeš dělat...

<i> Je to prostě blábol na úrovni Holešovské výzvy nebo ještě hůře.</i>
No tak řekni svou vizi - co je podle tebe dobré a spravedlivé, když seš tak neblábolivě chytrej... Jinak jak vidno text sis vůbec nepřečetl, páč my máme narozdíl od HV jinej program, jinej postup, jiný řešení - a o HV tam píšeme, co je (byla) zač.. Takže chce to jen řádně (za střízliva) přečíst, nevymýšlet si, nelhat a neurážet!.. A když tomu ho*no rozumíš (tvé IQ tykve na to nestačí), tak se do myšlenkovejch recenzí nepouštět a radši držet hubu..

<i>Každý z "vyšších míst" se musí při přečtení obsahu dobře pobavit</i>
jak vidno seš jedním "z nich" a hezky se bavíš - zatím - ale on "vás, vyšší místa" jednou smích přejde a naopak se bude dobře bavit Spravča....

<i> a poslední co by ho napadlo, je něco takového blokovat.</i>
a tak nám tedy vysvětli (čímž se vracíme "červí dírou" na začátek) : - proč nám VŮBEC nechodí maily (telefony); - proč ti, kteří se zpočátku ozvali, se "odmlčeli"(- byli odmlčeni); - proč maily, které jsme poslali, nedošly; - proč maily, které nám někteří poslali, nedošly.. Odpovíš, zdůvodníš, když seš tak chytrej??..

<i> Omlouvám se za politickou vložku,</i>
to se neomlouvej - leda sám sobě - páč ses pěkně ztrapnil resp.byls jako tvůj předřečník usvědčen ze lži resp.diletantnství..

<i> ale tady u ledu to snad tolik nevadí.</i>
to je pravda : to vám nevadí, páč vám (tobě + možná několika jinejm - teda při předpokladu, že všichni tam u vás snad takoví nejsou..) tady "u ledu" nehrozí, že by se této diskuse zúčastnil někdo normální, kterej by zde vyjádřil svý zkušenosti resp.jen názor (- čímžto by se taky mohlo stát, že by nám dal zapravdu a vás dále ztrapnil, že?..). Není to teda trochu(hodně) zbabělost? Proč je to vlastně "u ledu"?? - proto, že jeden z webů mám na banánu??.. Ten postup - Vaše "zdůvodnění" - jen dokazuje účelovost, že jste (jsi) to "k ledu" dal(i) nějak podezřele rychle.. - ale účel světí prostředky..

<i> Aspoň se nebude muset obsah probírat v "názorech na stránku".</i>
no pokud bys to měl "recenzovat" ty + kolega výše, tak by to byla ryzí ztráta času....
LudekBrno
Profil
Peťan1:


Promiň, ale nehodlám ztrácet čas reakcemi na tvé bláboly. Věř, že jsem toho četl dost, abych smysl pochopil. Tvé invektivy také ponechám bez reakce, vypovídají toho o tobě dost samy. Nicméně abys neřekl, tak jen velmi stručně:

No tak řekni svou vizi - co je podle tebe dobré a spravedlivé,

Spravedlivé je jen a pouze to, aby stát občanům do ničeho nekecal, každého nechal, ať se o sebe stará sám (s výjimkou těch, co bez vlastní viny nemohou). Toť vše, to je jediné, co je skutečně spravedlivé.

P.S. tady na to není prostor, ale jsem si zcela jistý, že bych ten váš "spravedlivý" program dokázal bod po bodu rozebrat a vyvrátit. Většina toho bez omezení základních svobod člověka možná prostě není. Je to buď populistické (což si nemyslím, asi tomu fakt věříš) nebo neuvěřitelně naivní.

Každopádně pokud chceš, aby si ten web (myslím narod...) někdo četl, tak ho smaž a udělej znovu (texty samozřejmě můžeš nechat, pokud máš pocit, že k něčemu jsou). Vypadá to opravdu jako dílo pacienta psychiatrie se závažnou poruchou pozornosti. Nenapadá mě jediný důvod, proč nedokážeš udržet v dokumentu aspoň přibližně jeden styl. Proč je tam hromada různých barev písem, velikostí, fontů, dále podržené texty, které nejsou odkazy atd. Slušný a čistý web neunavující šíleně oči, se dá udělat za stejných nákladů, jako ten stávající. Stačí si jen přečíst ty úplné základy tvorby webu, třeba zrovna na "jakpsatweb.cz". To neber jako nadávání, ale jako dobrou radu. Potom nebudeš muset přemýšlet, kde se ztrácí maily. Věř, že v současném stavu webu se prostě nemá co ztrácet. Bohuže neplatí na 100%, že zajímavý obsah je zárukou návštěvnosti. I když zajímavý obsah může přivést návštěvníky z vyhledávače (nenapadá mě ale, co by člověk musel hledat, aby ho vyhledávač poslal k vám), tak aby návštěvník alespoň chvíli na webu zůstal a měl chuť si něco přečíst, nesmí ho ten web přímo odpuzovat, jako váš. Naopak by ho měl lákat, i když to už je trochu náročnější, ale aspoň nesmí odrazovat. A to bohužel ve tvém případě platí dokonale. Upřímně, každý nějak začínal a můj první osobní web vypadal velmi podobně. Taky jediný kdo na něj reagoval, byla mí přátelé, kterým jsem dal odkaz a ze zdvořilosti se podívali :-) Nikdo cizí, kdo by se snad omylem na něj dostal, neměl sebemenší motivaci na něm vydržet. A totéž platí pro váš web, kdybych na něj náhodně přišel, řeknu si, že je si nějaký puberťák zkoušel, jak fungují různé HTML tagy a co to dělá s písmem. Tak se snaž, oproti současnému stavu to bude velmi jednoduché hodně zlepšit :-)

P.S.2 díky za poklonu, že mě řadíš k "vyšším místům" :-) Zajímalo by mě, koho těmi vyššími místy vlastně myslíš, ale pokud mě, tak každý zaměstnanec přivydělávající si na živnost je vyššími místy a je jich v republice asi hodně :-)
Chamurappi
Profil
Reaguji na Peťana1:
Proč je to vlastně "u ledu"??
Protože jsi psal s caps-lockem a pak jsi začal psát moc dlouhé, příliš mimotématické a infantilně urážející příspěvky, které by stejně nikdo venku nečetl.
Já tady skončil u příspěvku [#7] a ještě jsem ti chtěl odpovědět, ale tvůj příspěvek [#8] už zase nedodržuje formátovací konvence, takže ho číst odmítám.

ale zobrazí se to pak na komplu bez netu?
Samozřejmě.

Tímto považuji téma za vyřešené.
Myslím, že jsme si už všichni udělali obrázek.
Peťan1
Profil
kel:
I na takové trestní oznámení musí Policie ze zákona odpovědět, což (za naše peníze) učinila vyčerpávajícím dopisem.
a víš ty vůbec o čem mluvíš? četls ten "vyčerpávající dopis"(totálně o ho*ně)?? Fakt neskutečný, kdo se to tady snaží něco komentovat...........

Pokud dobře počítám, tak to máme jedno reálné a dvě možná trestní oznámení kvůli jedné blbosti
takže blbosti jo?? Je to zcela zásadní věc jak se tady cenzúrují resp.PODVÁDĚJÍ (pokud si to přečteš pořádně) diskutéři... Hele, nejseš GŘ toho Aktuálně.cz?.. ;-) No s tvým iq (proč to tady vlastně obsáhle vypisuješ a vytrháváš věci z kontextu??) můžeš tak akorát chrápat někde u Kubiceho na vrátnici...

to vysvětluje 644 trestních oznámení avizovaných na titulní stránce webu.
no aspoň že sis nechal něco vysvětlit...;-)

Podobní notoričtí stěžovatelé velmi rádi zaměstnávají řadu policejních expertů na nesmyslných kauzách
jo, pokud jde o boj proti LŽI A PODVODU, tak velmi rádi..;-) A na co jsou tady policajti a "justičáci" experti, tak na lhaní, na chránění grázlů a zametání kauz - ty "experte"...

Kombinace s veřejnou publikací "případů" si říká o zápis na http://exotopedia.org/ .
tak to tam pr*ni - já, "exot", se za boj s lumpama nestydím..

Raději se odhlásím
a jaks ses sem dostal? - poslal tě Kubice?..;-) - zas jeden obhájce režimu, kterej to vzdal.. :-(

tito lidé mají neuvěřitelně moc času na podávání trestních oznámení na lidi, které je něčím štvou
jj - a to zvláštěpak tím, že LŽOU A PODVÁDÍ lidi, resp.zneužívají si vůči nim svou (pravo)moc...

já případ s někým podobným zažil
a nebyl sem to zase já?..;-)

nejsem na to zvědav.
ale trocha (investigativní) zvědavosti by nezaškodila..;-)

LudekBrno:
že mě to vůbec nepřekvapuje :-) Kverulant z povolání...
jj - asi jako Hus, Palach, Kryl a mnozí další.. - čest jejich památce..:-( Proti ZLU a lumpům zkrátka boj nikdy nekončí.. Někdy aspoň ten písemnej.....
LudekBrno
Profil
Peťan1:
a že takoví jsou ve své většině i lidé, resp.že lidi ve své většině chtějí, aby tady zavládlo dobro, pravda a spravedlnost - k čemuž patří i vláda odborníků (nikoliv neodborných korupčních politiků)..


To se bohužel šeredně pleteš. Lidé (stejně jako zvířata) mají v genech hledět převážně jen na svůj prospěch a nedělat zbytečně nic navíc. Můžeš proti tomu protestovat, může se ti to nelíbit, ale to je tak všechno, co můžeš dělat.

A kdo tu vládu odborníků vybere? Jak zajistíš, aby ji nevybíral nikdo s nějakými skrytými vedlejšími úmysly? To je právě ta vaše neskutečná naivita. Bohužel, vždycky se vám tam nacpou lidé hledící na vlastní prospěch, protože těch je ve společnosti většina. A proto je zbytečné se o něco takového snažit, ve finále je jediný spravedlivý režim kapitalismus se sociálními prvky, kde se každý může mít přesně tak dobře, jak je sám schopný a dobrý.


Peťan1:
jj - asi jako Hus, Palach, Kryl a mnozí další.. - čest jejich památce..:
S těmi se prosímtě nesrovnávej, ti hájili svobodu, ne mýtus spravedlnosti...
Peťan1
Profil
Chamurappi:
Protože jsi psal s caps-lockem a pak jsi začal psát moc dlouhé, příliš mimotématické a infantilně urážející příspěvky, které by stejně nikdo venku nečetl.
Téma CL už jsme probrali - přizpůsobil jsem se.. Jinak další tvé "vysvětlení" je ryze účelové.. Já totiž na vaše mimotématické a infantilně urážející příspěvky JEN OBRANNĚ REAGUJU...

Já tady skončil u příspěvku [#7] a ještě jsem ti chtěl odpovědět
no to jsem teda očekával - něcos po mně chtěl (tahal rozumy) - to jsem splnil - takže tvoje zbabělost, že?..

ale tvůj příspěvek [#8] už zase nedodržuje formátovací konvence
nerozumím - v čempak?..

takže ho číst odmítám.
na to máš svaté právo, ale o něčem to vypovídá..

Samozřejmě.
jo dík, to už jsem zjistil.. (o tomhle způsobu jsem nevěděl)

Tímto považuji téma za vyřešené.
jo, touhle tvou odpovědí je to fakt vyřešený.. - ono to už bylo dávno - jen se čekalo na ňákou záminku, že?... No hlavně je vyřešený to, že jste (leckteří) byli usvědčeni z ohyzdných výmyslů a lží...

Myslím, že jsme si už všichni udělali obrázek.
a dost možná i někteří (ne zrovna z vašich kruhů) o vás...


LudekBrno:
čeče ty ses nějak rozjel - asis dobře povečeřel..(?) ;-) Máš tam určitý "zajímavý" repliky, na kerý se podívám zítra - teď už musím na schůzi SL-5S - rozrůstáme se.. ;-) P.S.: Ale vzhledem k tomu, jak ti bylo naloženo, jsi toho teda moc nezplodil...:-( - nebo že bys dal nočku a překvapil zítra?..;-)
LudekBrno
Profil
Peťan1:
vzhledem k tomu, jak ti bylo naloženo, jsi toho teda moc nezplodil...

netuším, co mi mělo být naloženo? Ale hodilo by se mi třeba naložit na zimu pár metráků palivového dříví :-) Já nemám co víc napsat, na rozdíl od tebe píšu stručně a jednoduchou myšlenku nepotřebuju rozepisovat na půl stránky. Jestli čekáš ještě něco dalšího, tak tě asi zklamu, napsal jsem vše potřebné. Jo a děkuji za optání, povečeřel jsem opravdu dobře :-)
Chamurappi
Profil
Reaguji na Peťana1:
JEN OBRANNĚ REAGUJU
Nikdy nepiš s caps-lockem.

něcos po mně chtěl (tahal rozumy) - to jsem splnil - takže tvoje zbabělost, že?
Ano. Bojím se tě velmi specifickým způsobem.

ono to už bylo dávno - jen se čekalo na ňákou záminku, že?
Přesně tak. A záminka je nejspíš někde uvnitř příspěvku [#8].

že jste (leckteří) byli usvědčeni z ohyzdných výmyslů a lží
Vskutku, všichni jsme ohyzdní.

Zamykám.
Petr ZZZ
Profil
Cituji z Peťanových1 příspěvků #8 a #11:

no jestli máš bílou hůl, zkusil bych to (spešl 4U) přepsat do Braila.
„čeče kolik máš základních tříd a iq ti hodí aspoň 90?“
„měl bys těch křížovek nechat - eště nám zkolabuješ“
„kup si psa norníka - ten má lepší čich“
„no jeden o slepecké holi s iq tykve určitě“
„čeče ty tu bílou hůlku fakt asi nosíš“
„a kolik tam máš příbuznejch (s bílou hůlkou, po nezdařené operaci mozku)?“
„zkus napřed vystřízlivět “
„Takže chce to jen řádně (za střízliva) přečíst, nevymýšlet si, nelhat a neurážet!.. A když tomu ho*no rozumíš (tvé IQ tykve na to nestačí), tak se do myšlenkovejch recenzí nepouštět a radši držet hubu.“
tak to neřeš a dej si šlofíka.. - jednou přece vystřízlivět musíš..;-)
„četls ten "vyčerpávající dopis"(totálně o ho*ně)“
„No s tvým iq (...) můžeš tak akorát chrápat někde u Kubiceho na vrátnici... “

Peťane, už jednou jsem tě upozornil, že jsme zde zvyklí vyjadřovat se pokud možno slušně. — Ještě jeden podobný úlet a navrhuji ban. Důrazně doporučuji respektovat také všechna ostatní ustanovení zdejších pravidel.
Peťan1
Profil
For LudekBrno, Chamurappi :

Dobrý den. V pátek jsem sem psal jistý dovětek a nyní toto téma (na které již bylo od Vás resp.oboustranně reagováno) nemůžu najít : Pokud jsem klikl na "Moje poslední příspěvky" tak se to tam nevyskytuje.. - a to by zřejmě mělo, byť je to téma (zřejmě) "u ledu", ne?..

Moderátor Petr ZZZ: Původní titulek: „Dotaz na schema Vašeho (hezkého) webu“
Moderátor Petr ZZZ: Titulek v době od 3. 11. 2013, 15:33:53 do 6. 11. 2013, 14:20:00: „Navrhuji ban uživatele Peťan1“
Petr ZZZ
Profil
Téma jsem smazal já, jako třetí moderátor souhlasící se smazáním.

Tohle téma chladím pro vícenásobné porušení pravidel a protože dotaz je zbytečný.

„For“ není česky ani slovensky, opakuješ chyby ve větné interpunkci, na které jsi už byl upozorněn, nadpis je zavádějící, dotaz umístěn v chybné kategorii (když už, tak by patřil do O této diskusi a ne do Problemů v začátcích) a zodpovězen v pravidlech.
Peťan1
Profil
Petr ZZZ:
Téma jsem smazal já, jako třetí moderátor souhlasící se smazáním.
 Tohle téma chladím pro vícenásobné porušení pravidel a protože dotaz je zbytečný (odpověď lze najít v pravidlech).
Jenže ty mluvíš o té dlouhé "debatě", ne? Tedy nehl. k tomu, že jste to zavřeli účelově.. Já ale teď míním tento dovětek (který snad nic neporušil - nebo taky?..) :

"Zasláno: 1.11.2013, 13:58:12
Ještě nutný stručný dovětek - zvláštěpak pro "LudekBrno, Petr ZZZ, Chamurappi" (aby si někdo "náhodně čtoucí" tuto frašku - zvláštěpak ten váš "odůvodněný spravedlivý" závěr - neřekl, že jste to uzavřeli oprávněně a že já jsem ten "sprostý lump"..) :
Na dané dotazové téma (elektronické blokace) jste věcně neodpověděli, na KONKRÉTNÍ (slušné) protiargumenty KONKRÉTNĚ nereagovali-neodpověděli, a pokud jste jen nesmyslně demagogicky jízlivě uráželi a lhali, tak pak se nedivte, že bylo reagováno v podobném duchu (spravedlivě "na hrubý pytel...").. Mohlo by se (někomu) zdát, že je to "1:1", ale problém je v tom, že ty vaše jízlivé urážky jsou (= byly prokázány jako) lživé, neboť jste se neobhájili (a naopak kumulovaně a stupňovaně lhali dále).
Toť tedy vše - SL-5S vám děkuje za pozornost - a nyní to můžete "zavřít" resp.sebe "uzamknout" do své nepropustné ulity antispravedlnosti (na kterou jednou nepochybně dojde).."
Petr ZZZ
Profil
Beru zpět svůj návrh na smazání vlákna a vetuji případné další návrhy na smazání.
jenikkozak
Profil
Proč?
Petr ZZZ
Profil
To dlouhé vlákno smazané není a mazat se nebude. Máš v něm mimochodem množství odpovědí k tvému původnímu dotazu, akorát se blbě hledají, protože je zahlcené kilometry tvojí rádobypolitické agitace a debatou o pravidlech fóra, kterou jsi zapříčinil tím, že sis je včas nepřečetl.

Tvůj „dovětek“ z 1.11.2013, 13:58:12 ignoroval zamčení vlákna, opakoval mnohokrát zodpovězené a osočoval několik diskutérů z demagogických jízlivých urážek a ze lhaní.

Místo aby ses zamyslel nad tím, proč byl tvůj „dovětek“ smazán, máš tu drzost ho sem i s těmi urážkami zkopírovat. — Varoval jsem tě.

Navrhuji ban uživatele Peťan1 pro nezdvořilé vyjadřování a další opakované porušování pravidel.
Petr ZZZ
Profil
Toto vlákno dokumentuje chování uživatele, pro kterého jsem právě navrhl ban.
Peťan1
Profil
Petr ZZZ:
To dlouhé vlákno smazané není a mazat se nebude.
ale já se ptal na TOTO "krátké vlákno" - Zasláno: 1.11.2013, 13:58:12 .. - tak kam to zase stáčíš??

Máš v něm mimochodem množství odpovědí k tvému původnímu dotazu
fakt? - tak jsem asi slepej..:-( A (ne)mohl bys to vypsat?? (- jako sis dal tu práci s mými ryze obrannými výroky..)

akorát se blbě hledají
protože taknějak neexistují.. ;-) :-(

protože je zahlcené kilometry tvojí rádobypolitické agitace
žádná rádobypolitická agitace - má (proti)argumentace byla vždy ryze věcná, konkrétní a a(nti)politická.. - a byla to jen obrana (resp.vysvětlení) proti Vašim (politickým) odvěcným "argumentům".. - u vás bych apoliticky neagitoval - u vás tedy rozhodně ne..

a debatou o pravidlech fóra
ta byla jen krátká - vašim technickým pravidlům jsem se hned přizpůsobil..

kterou jsi zapříčinil tím, že sis je včas nepřečetl.
to nebylo pro zde nadnesenou věc relevantní..

ignoroval zamčení vlákna
ó, omlouvám se, že jsem si dovolil něco (slušného) doříct - podáš na mě trestní?.. ;-)

opakoval mnohokrát zodpovězené
no to právě asi (rozhodně) ne.. - to vy jste stále omílali "to své", i když jste již byli (opakovaně) vyzváni k důkazům...

osočoval několik diskutérů z demagogických jízlivých urážek a ze lhaní
"osočoval" nebo prokázal?..

Místo aby ses zamyslel nad tím, proč byl tvůj ‚dovětek‘ smazán
no to jsem se zamyslel a právě proto napsal ten (slušný) dovětek..

máš tu drzost ho sem i s těmi urážkami zkopírovat.
no páč jsem to tady nenašel a žádal (slušně) toto zodpovědět, kde to (u toho "ledu") je, víš?..

Varoval jsem tě.
naopak Spravedlnost varuje tebe.... - osočovat někoho z "drzosti" a z údajného šíření "agitace" a "nepravd" (v souvislosti s touto vláknitou debatou) je její urážkou...

Navrhuji ban uživatele Peťan1 pro nezdvořilé vyjadřování a další opakované porušování pravidel.
ty si dělej co chceš.. - Spravča ti to vrátí...
Petr ZZZ
Profil
Petr ZZZ [#2]: „Téma jsem smazal
Peťan1 [#3]: „Jenže ty mluvíš o té dlouhé "debatě", ne?
Petr ZZZ [#4]: „To dlouhé vlákno smazané není (...) Tvůj „dovětek“ z 1.11.2013, 13:58:12 ignoroval...“

Co na tom nechápeš? Smazaný, jak sis všimnul, je „dovětek“ z 1.11.2013, 13:58:12.
Peťan1
Profil
Petr ZZZ:
Co na tom nechápeš? Smazaný, jak sis všimnul, je ‚dovětek‘ z 1.11.2013, 13:58:12.
no to jsem právě hledal ("jak sis všimnul") - jednak s to mohl napsat hned (že to už není ani u ledu) a druhak je dost divný, že a pročs to smazal - tam nic vulgárního nebylo..
Chamurappi
Profil
Nečetl jsem, co teď Peťan1 píše, ale souhlasím s banem.

Reaguji na Peťana1:
Toť tedy vše
Koukám, že lžeš, i když se s námi loučíš. Jednou ses rozloučil, tak jdi…

Najdi si jiné místo na mrhání časem, tady o tebe nikdo nemá zájem.
Koukám, že máš zkušenosti i s komentářovým spamem a své bludy o blokování si podporuješ i spamovými weby, kde se také vydáváš za cizí lidi, kteří se s tebou náhodou setkali a kteří s tebou soucítí. Je to očividné a zoufalé.
Peťan1
Profil
Chamurappi:
Koukám, že lžeš, i když se s námi loučíš. Jednou ses rozloučil, tak jdi…
a v č…
Moderátor Chamurappi: Zkráceno o nesmysly.
Chamurappi
Profil
Hm, kdopak asi používal dnes v 18:10 ípéčko 147.251.100.205 patřící Masarykově univerzitě k politické agitaci…

Třetí souhlas s banem nebude?
Peťan1
Profil
Peťan1:
Moderátor Chamurappi: Zkráceno o nesmysly.
no …
Moderátor Chamurappi: Zkráceno o další nesmysly.
« 1 2 3 »
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0