Autor Zpráva
Websurf
Profil *
Reklama pro Vaše webové stránky naprosto zdarma
Zvyšujeme jednuduše návštěvnost Vašich stránek
Víme, jak vám zvýšit návštěvnost a oživit Váši webovou stránku zdarma. Neváhejte a ještě dnes se zaregistrujte do našeho reklamního systému, vše je jednoduché a naprosto zdarma.
Zaregistrujte se a získejte zdarma 250 kreditů pro začátek + 0.9 kredit za každé zobrazení webové stránky. 1 kredit = 1 zobrazení Tvého webu.

http://www.websurf.cz/?ref=90924
Joker
Websurfa jsem sem přesunul já, nechtěl jsem to dávat do kontejneru. Zabanujeme ho?

Mimochodem, proč ten příspěvek nejde editovat?
Moderátor Alphard: Pokud jde o editaci, vadilo "websurf" – což je zakázané slovo. Nesandboxová verze má možná jiný filtr, proto to mohl autor odeslat.
Petr ZZZ
Joker:
Zabanujeme ho?
Jsem pro, dělá reklamu na manipulační praktiky. Je-li nějaká část internetu žumpou, je to kvůli takovým vykukům.
Chamurappi
Dotyčnou IP používá víc lidí. Prozkoumám, jestli nedávný tazatel Pawlik a tenhle tvor jsou tatáž osoba.
Chamurappi
K té věci z 15. července:
Zkusil jsem se podívat, kudy Websurf přišel — jako první ten den chtěl nalistovat vlákno 118771, které ovšem neexistuje. Nalistoval jsem tedy sousední ID 118770, abych zjistil datum (6. prosince 2010) a v logu z toho dne jsem našel, že vlákno 118771 založil v 17:17:13 někdo z Websurfovy IP adresy. Proč byl tehdy smazán? Nejspíš proto, že to byla duplicita k 118770. Websurf a Tomáš Havel jsou tatáž osoba, nebo sdílejí stejný počítač. Uživatelé Martin JG a Jarda22 píšící z téže IP adresy jsou také Tomáš Havel/Websurf, protože mají stejné hashe hesla.
Ale masterAndrew už je někdo jiný a WMPopi samozřejmě také. Pawlik také vypadá nevinně, dostal se k nám přes Google a pak celý den hledal a hledal… připomnělo mi to tu videoreklamu od Googlu, ráno ani netušil, jak se jmenuje to, co potřebuje, a postupně se propracoval k polofunkčnímu Lightboxu.

Takže Websurf/Tomáš Havel/Martin JG/Jarda22 má ban (jsem třetí souhlasící), ale bez zablokování IP adresy… připíšu ho na seznam.

Vaše odpověď

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0