Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
WencaTv Profil |
Dobrý den, již jsem zde na fóru koukal, ale nic z toho mi nebylo moc jasné a ani nefungovalo. Když jsem použil toto v případě že si zadám vlastní obrázky, tak se nenačtou, plocha se ukáže, ale obrázky ne a když jsou obrázky ze zadání, tak se nijak nemění ani při kliknutí. Prosím o radu, předem děkuji.
|
||
Taurus Profil |
#2 · Zasláno: 2. 3. 2016, 21:39:00
Pošli tvou rozbitou ukázku, toto funguje, resp. obrázky se samy mění.
|
||
WencaTv Profil |
#3 · Zasláno: 2. 3. 2016, 22:03:32
Stáhni si mou složku na U.S.CH.O.V.N.E jen das /zasilka/HR63LMHMICFJ75ER-PT4/
|
||
Taurus Profil |
#4 · Zasláno: 2. 3. 2016, 22:05:13
|
||
WencaTv Profil |
|||
WencaTv Profil |
#6 · Zasláno: 3. 3. 2016, 17:27:06
nebránil bych se ani tomu, kdyby mi někdo poradil, jak docílit Tohoto, jelikož jakmile se mi podaří napsat slideshow správně, rád bych si ji přizpůsobil k obrazu svému :D
|
||
Taurus Profil |
#7 · Zasláno: 3. 3. 2016, 18:32:39
Zadal jsem pro obrázky absolutní cestu (ty tvé vedly na tvůj disk, pro ukázku to není použitelné) a zkusmo zkopíroval originální JS část z prvního odkazu. Skript mi běžel. Možná vznikla chyba při nějaké úpravě, to je hned...
|
||
WencaTv Profil |
Taurus:
Co bych měl tedy udělat ? Tak budu mít nijakou chzbu v propojení javascriptu a css asi + nijakou chybu, kterou nemohu nalézt. Jelikož v případě, kdy zkopíruju originální řešení a dam vše jen s atributy style, script jak je v řešení do html, vše funguje jak má. Když ale zadám vlastní obrázky, objeví se obrys jakéhosi tělesa, obrázek se nenačte a obrys toho pole se zvětší na trojnásobnou výšku. |
||
Časová prodleva: 4 dny
|
|||
WencaTv Profil |
#9 · Zasláno: 7. 3. 2016, 15:54:00
A dalsi vec, kdyz jsem si svuj web stahl ve skole z disku, tak pri otevreni ve chromu se vubec nenacetla grafika, pritom doma vse funguje
|
||
WencaTv Profil |
#10 · Zasláno: 7. 3. 2016, 17:42:46
Příčina nefunkčnosti ve škole zjištěna, máme blokováno otevírání takovýchto souborů
|
||
Chamurappi Profil |
#11 · Zasláno: 7. 3. 2016, 19:15:21
Je mi líto, ale nevěřím ti, že jsi v době mezi 15:54 a 17:42 zjistil, proč se ti nenačetla ve škole grafika… krom toho je i to zdůvodnění jakési divné.
Myslím si, že se snažíš (už potřetí) tímto plevelem jen zviditelňovat svůj dotaz na úkor ostatních vláken, kde probíhá smysluplná diskuse. Přesouvám k ledu. |
||
Časová prodleva: 9 let
|
0