Autor Zpráva
Štěpán
Ahoj, nevím možná to sem zrovna nepatří ale zeptám se. Máte někdo zkušenost s některou ze společností zabývající se tvorbou webu? Jestli jo tak jakou? Já bych možná zkusil tuhle www.mediaunit.cz protože se mi líbí jejich web-stránka a mají tam i reference. Doporučil mi ji kámoš že prej mu dělali web a ještě něco ... Sám si web nedokážu udělat takže bych si za něj radši zaplatil. Web se bude zabývat prodejem ručně dělaných triček.

Děkuji Štěpán
Tomášeek
Profil *
Štěpán:
Jaký web má kamarád? A jak se jmenuje?

Každopádně, tuhle firmu bych nedoporučil, vypadá to, že využívají spammerských technik.
juriad
Štěpán:
Ten web ti klidně vytvořím zadarmo, jen když mi pošleš pár těch ručně dělaných triček. Velikost M, prosím. :-)

Když už tu máme tu literární soutěž, také přišpěji svou troškou:
Jen si ten web hlavně nenech dělat od www.mediaunit.cz, kamarád tu chybu udělal. To bylo, že prý web bude hotový koncem týdne, pak že jsou nějaké problémy. No, táhlo se to dobrý měsíc. Když pak chtěl přidat další podstránku u jiné SOLIDNÍ firmy, zhrozili se nad stavem webu, navrhli, že to raději celé udělají znovu a na nové adrese, neboť jak už zmínil Tomášeek, jejich SEO spočívalo v tom, že zaspamovali internet odkazy na jeho web, a ten tak získal dost špatnou pověst.

Vaše odpověď

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0