Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
SprávaTurnajů Profil * |
#1 · Zasláno: 22. 10. 2016, 20:02:36
Dobrý den,
prosím o kritiku stránek spravaturnaju.cz Hodnoťte prosím jak design, tak funkčnost. Jedná se o webovou aplikaci pro správu turnajů. Přihlašovací údaje: Jméno: jpw Heslo: jpwkritika Děkuji |
||
lionel messi Profil |
SprávaTurnajů:
Zdravím, dizajn webu v zásade pôsobí celkom dobre, no trochu nekonzistentne: • Väčšina prvkov stránky má hranaté rohy, ale nájdu sa aj zaguľatené (tlačidlo na súhlas s cookies, tlačidlo na vytvorenie turnaja v hlavičke). Rozhodol by som sa pre jedno spracovanie okrajov a držal sa ho na celom webe. • Text, ktorý nie je nadpisom, by som asi necentroval (sekcie Rozlosování, Přispůsobení a pod.). • Zdá sa mi, akoby sa web snažil o flat design, no niektoré prvky do neho vôbec nezapadajú (tieňovanie, veľký obrázok s názvom stránky a tlačidlom na vytvorenie turnaja pod hlavičkou). • Načítanie stránky pri tvorbe turnaja po zadaní tímov trval tak dlho, že som stratil trpezlivosť. |
||
pendrek Profil * |
#3 · Zasláno: 23. 10. 2016, 17:06:05
Souhlasím s lionel messi, ale mě se to načetlo ihned.
|
||
Časová prodleva: 5 dní
|
|||
toz Profil * |
#4 · Zasláno: 28. 10. 2016, 19:23:08
Mě se to líbí, ale nevím, zda najdu využití.
|
||
Davex Profil |
#5 · Zasláno: 28. 10. 2016, 20:29:57
SprávaTurnajů, pendrek, toz:
Co to na nás zkoušíš? Pravidla diskuse JPW a doporučení » 8. Pokud vám nikdo neodpovídá, nesnažte se na dotaz upozorňovat přidáváním nekonstruktivních příspěvků. |
||
Časová prodleva: 6 let
|
0