« 1 2 3 4 »
Autor Zpráva
mckay
Profil
- jedna
- dva
- tři

1. jedna
2. dva
3. tři

[ul]
[li] jedna [/li]
[li] dva [/li]
[li] tři [/li]
[/ul]
Bubák
Profil
⛰ Mountain
�� Smiling Face with Smiling Eyes
Buba k
Profil *
Test CET
Bubák
Profil
Test SELČ


Test SEČ


Jak o hodinu později, o hodinu dříve!!!
Kajman
Profil
Ano. To je známá chyba. Kdysi se rozhodlo, že kvůli tomu další sloupeček přidávat nebudeme.
nulovamezera
Profil
...


ctrlv.cz/shots/2020/10/31/BnXi.png
Ops


123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭123‮abc‭1 ZKRÁCENO


Nejlepší je to na začátku - tam se nedá nic rozumně označit.


abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abbc‮123‭abc‮123‭abbc‮123‭abc‮123‭abbc‮123‭abc‮123‭abbc‮123‭abc‮123‭abbc‮123‭abc‮123‭abbc‮123‭abc‮123‭abbc‮123‭abc‮123‭abbc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮ ZKRÁCENO


Musel jsem to zkrátit, zabíralo to strašnou výšku. Tak jsem tam napsal zkráceno. A ono prý ONECÁRKZ.


Škoda, že se tady neodesílá HTML ale plaintext. Většinou to je pak nezabezpečený, jako FTP klikniho. ( Spammer s trestuhodně nezabezpečeným webem, u toho jsem se mimochodem strašně nasmál :D)
Bubák
Profil
/zɔ˙qǝʍʇɐsdʞɐɾ˙ǝsnʞsıp//:sdʇʇɥ ɐu ʇıpɐɹod ıs ǝʇɥɔǝN
nulovamezera
Profil

# Text




# Text




test


test2


# Lorem ipsum




Napiště sem někdo něco. Pravděpodobně na ten příspěvek nepůjde udělat odkaz.
lionel messi
Profil
nulovamezera:
Napiště sem někdo něco.
něco.
nulovamezera
Profil
http://www.example.com


test
test
example.com


Velmi důležitý text, u kterého nechci, aby zmizel.


Proč se tomu neudělal odkaz?
Můj text
(Zdroj: [​​u​​r​​l​​=​​h​​t​​tp://www.ex​​ample.c​​om]Mů​​j text​​[​​/​​ur​​l]​​)


example.com


...﹒


example&x002e;com


example com


lionel messi [#9]:
Děkuju. Teď, když budu chtít odkázat na tvůj příspěvek, tak to nepůjde. Mmmožná by se mělo udělat něco, abych nemohl dělat věci s IDčkem jako číslo.


Jak jsem to vůbec udělal? Už jsem to zapomněl...
[b id=test]test[/b]
[a]test[a]


[h1 id=test]Lorem[h1]
nulovamezera
Profil
nulovamezera:
3‭abc‮123‭abbc‮123‭abc‮123‭abbc‮123‭abc‮123‭abbc‮123‭abc‮123‭abbc‮123‭abc‮123‭abbc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭abc‮123‭a
test


examplee;com


@


www.example.com


Tak super, dá se udělat i odkaz na example.com
Kajman
Profil
👑
Kajman
Profil
��
_Jan Tvrdík
Profil *
��


��


��


☃️


👑


ěšč👑šěč


var encodeURIComponent = (function()
{
  var euc = encodeURIComponent;
  var latin2 = " Ą˘Ł¤ĽŚ§¨ŠŞŤŹ­ŽŻ°ą˛ł´ľśˇ¸šşťź˝žżŔÁÂĂÄĹĆÇČÉĘËĚÍÎĎĐŃŇÓÔŐÖ×ŘŮÚŰÜÝŢßŕáâăäĺćçčéęëěíîďđńňóôőö÷řůúűüýţ˙";
  return function(string, encoding)
  {
    if(encoding && encoding.toLowerCase() == "iso-8859-2")
    {
      return string.replace(/\r?\n/g, "\r\n").replace(/([\u0000-\u007F]+)|([\uD800-\uDBFF][\uDC00-\uDFFF])|[\u0080-\uFFFF]/g, function(m, m1, m2)
      {
        if(m1) return euc(m);
        if(m2) return "%26%23" + (0x10000 + (m2.charCodeAt(0) - 0xD800) * 0x400 + m2.charCodeAt(1) - 0xDC00) + "%3B";
        var p = latin2.indexOf(m);
        if(~p) return "%" + (p + 160).toString(16);
        return "%26%23" + m.charCodeAt(0) + "%3B";
      });
    }
    return euc(string);
  };
})();
_Jan Tvrdík
Profil *
🙌🤷‍♀️😊🤦‍♀️🤦‍♂️👍👌😒😍❤️🤞😢💖😜😶😶‍🌫️🙄🥱😫😝😒😤😞😲😱🥶😳😡😠🥴😵🤪😇🤡🤫🧐🤓🐻‍❄️🐻🦓🦄🐲
d'Artagnan
Profil *
Test.
Bubák
Profil
šofér nesměl do práce v šortkách tak přišel v sukni
Bubák
Profil
QWERTZ qwertz 1234567890.
QWERTY qwerty 1234567890.
čeština žížala


QWERTZ qwertz 1234567890.
QWERTY qwerty 1234567890.
čeština žížala
« 1 2 3 4 »

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0