Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
PJ Profil * |
#1 · Zasláno: 13. 12. 2009, 23:19:27
Mohli byste mi někdo poradit, jak podstrčit obsah jiného adresáře v případě aliasu?
Na serveru domena1.ltd mám obsah v adresáři www (tento obsah se zobrazuje i při zadání URL bez www. Na domena1.ltd jsem vytvořil alias domena2.ltd. Specifický obsah pro domena2.ltd je umístěn v adresáři www2. Jak mám nastavit obsah .htaccess, aby při zadání doménového aliasu (domena2.ltd nebo www.domena2.ltd) se zobarzil obsah z adresáře www2? Podmínku napíšu jednoduše, ale nedaří se mi vyřešit zápis podstrčení obsahu. Předem děkuji za všechny připomínky a náměty. |
||
Kajman_ Profil * |
#2 · Zasláno: 14. 12. 2009, 12:56:24
Zkuste
RewriteEngine on RewriteBase / RewriteRule ^(www2)/.* - [L] RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?domena2\.ltd$ RewriteRule ^(.*)$ www2/$1 [L] |
||
PJ Profil * |
#3 · Zasláno: 14. 12. 2009, 20:44:28
Kajman:
Moc děkuji za odpověď. K tomu jsme se také dostal, má to však pro mé řešení drobný nedostatek. Hostuji na pipni.cz a tam je každá url bez vypsané subdomény směřována do adresáře www. Toto pravidlo umístěné v adresáři /www funguje pro přesměrování do adresáře /www/www2, nikoliv do adresáře /www2, který je také v rootu. Lze toto nějak vyřešit? |
||
Kajman_ Profil * |
#4 · Zasláno: 14. 12. 2009, 22:08:52
Poprosit hosting.
|
||
Časová prodleva: 16 let
|
0