Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
rexi Profil * |
#1 · Zasláno: 19. 1. 2010, 16:10:34
Ahojte, mám menší problém.
Ikdyž mám za příkazem pro rewrite [L] tak se vždy provede ten další příkaz, když ten další (poslední) příkaz vymažu, provede se ten první příklad, který by se měl přece provést vždy když je splněn regularní výraz. Tipuju že to bude banalita, díky za pomoc. RewriteEngine On RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d #nikdy se neprovede, ikdyz je splnen, provede se az po odstraneni toho posledniho prikazu ktery se provede vzdy RewriteRule ^odkaz/(.*)$ download/index.php?url=$1 [L] #provede se vzdy RewriteRule ^([^.]+)$ index.php?url=$1 [L] |
||
Kajman_ Profil * |
#2 · Zasláno: 19. 1. 2010, 16:39:24
Nemůže to být tím, že rewritecond se váží jen k prvnímu následujícímu rewriterule? I když by to měla odfiltrovat ta tečka, ale zkusil bych tedy přidat podmínky i pro druhé pravidlo.
|
||
rexi Profil * |
#3 · Zasláno: 19. 1. 2010, 16:43:54
nn, nepomohlo. Ikdyž je adresa ve tvaru www.domena.cz/odkaz/blabla tak se to vždycky přesměruje na hlavni index (www.domena.cz/index.php).
Nicméně když zakomentuju ten poslední rewriteRule tak se to první rewriteRule provede při správném zadání adresy správně. Prostě jakkdyby to poslední pravidlo všechno přepíše. Asi to bude nějak zacyklované, nebo já fakt nevím. |
||
Časová prodleva: 16 let
|
0