Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
zacekjakub Profil * |
#1 · Zasláno: 26. 2. 2010, 11:03:39
Dobrý den,
vyzkoušel jsem snad všechny návody co jsem vygooglil a nic mi nepomohlo, ale pokud jsem to dobře pochopil, pokud potřebuji využívat .htaccess soubor, stačí mi snad jen allowoverride na all, nebo se mýlím? Napíšu celý zápis který mám v httpd.conf, poté restart Apache, ale .htaccess stále není fungční. Mohl by mi prosím někdo poradit co přenastavit aby htaccess fungoval? Moc děkuji. AccessFileName .htaccess <Directory "C:\servery\Apache\Apache2\htdocs"> Allowoverride All </Directory> |
||
Davex Profil |
#2 · Zasláno: 27. 2. 2010, 13:03:53
Pokud používáš VirtualHosty, tak se musí toto nastavení uvést příslušné sekci:
<VirtualHost *> ... <Directory "C:\servery\Apache\Apache2\htdocs"> AllowOverride All ... </Directory> ... |
||
Časová prodleva: 5 dní
|
|||
zacekjakub Profil * |
#3 · Zasláno: 4. 3. 2010, 19:15:48
Dobrý den,
mnohokrát děkuji, ale já tam žádné virtualhosty nemám. Vůbec jsem ten konfig neměnil od instalace Apache. Jak by to tedy mělo vypadat? |
||
Davex Profil |
#4 · Zasláno: 6. 3. 2010, 11:23:34
Pro povolení konfigurace v souboru .htaccess stačí zapnout AllowOverride. Nefunguje v něm něco konkrétního?
|
||
zacekjakub Profil * |
#5 · Zasláno: 7. 3. 2010, 09:50:45
Dobrý den,
nefunguje mi v něm následující kod a kdyz jsem do toho souboru psal uplne blaboly, chybu mi to nehazelo. RewriteEngine On RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?zacekj\.cz$ RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/zacekj\.cz/ RewriteRule ^(.*)$ /zacekj.cz/$1 [L,QSA] Mělo by to pokud je požadavek na doménu zacekj.cz úřehodit na web do složky zacekj.cz. httpd.conf: AccessFileName .htaccess <Directory "C:\servery\Apache\Apache2\htdocs"> Allowoverride All </Directory> Moc děkuji za pomoc. |
||
Davex Profil |
#6 · Zasláno: 7. 3. 2010, 11:11:08
Pro zprovoznění mod_rewrite je ještě potřeba odkomentovat řádek pro nahrání modulu a změnit nastavení:
LoadModule rewrite_module modules/mod_rewrite.so ... DocumentRoot "C:\servery\Apache\Apache2\htdocs" ... <Directory "C:\servery\Apache\Apache2\htdocs"> Options Indexes FollowSymLinks AllowOverride All </Directory> Funkčnost souboru .htaccess si ještě můžeš vyzkoušet pomocí konfiguračních voleb pro zakázání přístupu: Order deny,allow Deny from all |
||
zacekjakub Profil * |
#7 · Zasláno: 7. 3. 2010, 13:23:20
Mnohokrát děkuji,
už to funguje jak má!! :))) |
||
Časová prodleva: 13 let
|
0