Autor Zpráva
Joan
Profil
Zdravím,
věru dost jsem toho prolezla v českém i anglickém jazyce, ale všechny návody na lokální testování odesílání mailů např. z webových formulářů jsou závislé na připojení k internetu - a já testuji z 98% na malém netbooku který nehodlám nikdy připojovat k internetu (mám pro to různé důvody, to je vedlejší). I Test Mail Server Tool s internetem počítá...
Nemám tudíž co napsat do php.ini k položce SMTP - je prosím pro mne dostupné řešení?
Byla bych moc vděčná za funkční radu, děkuji předem!
__construct
Profil
PAPERCUT
Joan
Profil
__construct:
Díky, už jsem si to s radostí stáhla, ale... opakovaně se mi nedaří spustit, ani v admin účtu...
Po rozbalení se objevily pouze tři soubory: log4net.dll (pro Framework 2.0 který mám nainstalovaný), Papercut.exe a Papercut.exe.config.
Spuštěním Papercut.exe dostávám opakovaně zprávu, že nastala chyba a známá volba, zda odesílat Microsoftu či nikoli a konec. Rozbalila jsem archiv pro jistotu ještě jednou, ale tatáž chyba.
Je prosím Tě nutné lézt do Papercut.exe.config a tam nastavit nějaké parametry?
A alternativní stránka mi pro změnu hází kód 403 Forbidden což je mi na dvě věci.
Mám Win XP Home SP3
Díky.
__construct
Profil
Potrebuje to .NET FW v3.5
Joan
Profil
__construct:
Vypadá to tak, ale bez připojení k internetu Framework nenainstaluju, jak jsem zjistila, do prčic :-( . Velikost balíčku z microsoftí stránky byla 2.7MB a po extrakci souborů se to chtělo připojovat na net, který nemám v netbooku k dispozici. A doma mi Netbox blokuje MAC adresu na stolní PC.
Jde to prosím nějak obejít? Předpokládám, že to leze na net kvůli ověření pravosti OS.
Díky za radu, jinak jsem v rejži.
nightfish
Profil
je potřeba na jiném stroji stáhnout kompletní balíček .NET 3.5 (231 MB)
Joan
Profil
nightfish:
No vida, to by mě zachránilo, však bylo mi divné že by .NET Framework byl takový mrňous. Btw, k čemu je tedy ten odkaz na 2,7MB FW?
Jinak moc děkuju!
speedy_turtle
Profil *
Joan:

I Test Mail Server Tool s internetem počítá...

Nie. sám ho doma používam aj bez pripojenia.

Nemám tudíž co napsat do php.ini k položce SMTP

localhost

Lokálne nemusíš mať rozbehnutý žiadny SMTP server, funguje aj bez toho.
Joan
Profil
speedy_turtle:
Máš pravdu! Čučím na to jako puk, opravdu zprávy z formuláře dostanu. Mě zaskočila nemožnost v něm nastavovat cokoliv kromě portu a složky s došlou poštou. Už jsem to zkusila s formulářem a šlape.
Tak jsem zase o krůček dál, díky :-)

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: