Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Fisak Profil |
#1 · Zasláno: 1. 1. 2012, 21:24:23 · Upravil/a: Fisak
Zdravím ... mám problém s tim že můj htaccess mi zablokuje přístup ke všem složkám a souborům v nich jelikož adresu bere jako jednotlivé gety proto bych potřeboval vymyslet podmínku kdy při zadání www.adresa.cz/images/buttons/obrazek.png se nenačte na stránku index s tím že sou tam 3 $_GET[] ale s tím že je to cesta k souboru...
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_URI} !\.[[:alnum:]]+$ RewriteRule ^(.+[^/])$ /$1/ [R=301] RewriteRule ^([^/]+)/([^/]+)?/?([^/]+)?/?$ /?page=$1&action=$2&run=$3 řešením by bylo přidat podmínku nad pátý řádek : RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f |
||
vospunt Profil |
#2 · Zasláno: 1. 1. 2012, 22:03:50
zkus tohle :
RewriteRule ^([^/]+)/([^/]+)?/?(.*)?$ /?page=$1&action=$2&run=$3 |
||
Tori Profil |
#3 · Zasláno: 1. 1. 2012, 22:26:16 · Upravil/a: Tori
Fisak:
„řešením by bylo přidat podmínku ale [...] se mi pak zobrazí všechny moje složky“ A omezit přesměrování na index.php jen na ty ostatní adresy? (Nezkoušela jsem to, tak doufám, že bude fungovat.) RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/(images|uploads) [OR] RewriteCond %{REQUEST_URI} !-f RewriteRule ^([^/]+)/([^/]+)?/?([^/]+)?/?$ /?page=$1&action=$2&run=$3 ↓ Davex: Děkuju za opravu. |
||
Fisak Profil |
#4 · Zasláno: 1. 1. 2012, 22:29:19
nn to nefachá naopak se mi nechtěj teď načítat styly :-)
|
||
Davex Profil |
Tori:
Je tam drobná chybička. Správně má být RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f |
||
Fisak Profil |
#6 · Zasláno: 2. 1. 2012, 23:45:36
ou paráda už to fachá děkuju moc všem :-)
|
||
Fisak Profil |
#7 · Zasláno: 3. 1. 2012, 12:26:13
Ještě bych se rád zeptal... v tom řádku RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/(images|uploads) [OR] ... takhle mam složky _images a _upload tak jestli místo toho !^/(images|upload) se dá normálně napsat !^/(_images|_upload) nebo jestli před tím podtržítkem musí být nějaký speciální znak ??
|
||
Kajman Profil |
#8 · Zasláno: 3. 1. 2012, 13:46:34
Fisak:
„jestli před tím podtržítkem musí být nějaký speciální znak“ V regulárních výrazech nemá podtržítko speciální význam. V klidu si to otestujte, mělo by to fungovat. |
||
Časová prodleva: 11 let
|
0