Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
expo Profil * |
#1 · Zasláno: 28. 2. 2012, 23:09:15
Dobrý deň,
Potreboval by som poradiť ohľadom presmerovanie / podstrčenie url pomocou .htaccess v prípade viacerých lokalizácií webu. Vec, ktorú potrebujem dosiahnuť sa skladá z dvoch častí: Prvá časť mi už ide a jedná sa o to že ak niekto príde na www.nieco.sk dáta bude načítavať z adresára www súboru index.php (teda www.nieco.sk/www/index.php). To robím pomocou RewriteBase /www/ pričom v celom zápise mám aj to aby ignoroval niektoré typy súborov mám takto: RewriteEngine on RewriteBase /www/ RewriteRule !\.(js|ico|txt|gif|jpg|png|css)$ index.php RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d SetEnv PHP_VER 5 Okrem toho by som ale potreboval aby sa stránka tvárila v adresnom riadku ako www.nieco.sk/sk/ pretože chcem užívateľovi znázorniť na akej jazykovej verzií webu je. Samotné prepínanie, načítavanie jazyka už mám vyriešené. Je to vôbec možné? Ak áno ako na to? Ďakujem |
||
Kajman Profil |
RewriteEngine on RewriteBase /www/ #presmerovani rootu na sk RewriteRule ^$ http://www.nieco.sk/sk/ [L] #puvodni pravidlo s podminkami pred pravidlem RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule !\.(js|ico|txt|gif|jpg|png|css)$ index.php |
||
expo Profil * |
#3 · Zasláno: 28. 2. 2012, 23:36:57
Žiaľ toto pravidlo mi vôbec nejde, v mod_rewrite vôbec nie som zbehlý ale myslím že to nebude tak jednoduché. Napriek tomu Ďakujem za ochotu.
|
||
expo Profil * |
#4 · Zasláno: 29. 2. 2012, 15:45:44
Dobrý deň.
Nie je mi celkom jasné prečo, ale začalo fungovať. Včera večer to nešlo, dnes som kvoli konfigurácií inej služby reštartoval server na ktorom mi to beží a po reštarte to zrazu ide. Takže Ďakujem za pomoc. |
||
Časová prodleva: 13 let
|
0