Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
CZghost Profil |
#1 · Zasláno: 1. 4. 2012, 14:14:20
Chtěl bych se zeptat na nutnost kopírovat obsah souboru .htaccess pro nižší adresář v hierarchii? Chystám se předělávat web, chci ochránit PHP SDK skript Facebooku před případným se dostáním do adresáře (sice mám vypnuté procházení adresářů, ale kdyby náhodou to selhalo) s tímto skriptem nutným pro doplňky Facebooku jako je tlačítko "To se mi líbí" a sdílení, komentáře nebo FB page feeds...
Rád bych vás tímto chtěl také poprosit o test návštěvnosti stránek (chci tím říct, jak se vám stránky líbí), až budou stránky opět v provozu... Stránky naleznete na adrese CZghost.IC.cz. |
||
Kcko Profil |
#2 · Zasláno: 1. 4. 2012, 15:14:53
Není, sub-adresáře dědí nadrazený.
|
||
CZghost Profil |
Já jsem to myslel poněkud jinak: chci vytvořit nový .htaccess soubor, který mi zakáže přístup do adresáře, v němž se nachází. Tak se ptám, zda musím zkopírovat obsah souboru .htaccess z nadřazeného adresáře, který chci zachovat nebo stačí jen zakázat ten přístup.
|
||
Davex Profil |
#4 · Zasláno: 1. 4. 2012, 18:42:09
Do souboru .htaccess ve vnořeném adresáři dej jen nastavení, která chceš změnit nebo znova nastavit.
|
||
CZghost Profil |
Děkuju, to mi bohatě stačí ;)
Až budou moje stránky opět v provozu, byl bych rád za každý komentář k designu stránek (klidně můžete využít i komentáře Facebooku, které se chystám implementovat) Jsem i na IRC: kanál #czghostsarena na QuakeNET.org. Zde je však potřeba znát angličtinu, neboť kanál byl vytvořen na mezinárodní síti... |
||
Časová prodleva: 11 let
|
0