Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
sphinx Profil * |
#1 · Zasláno: 23. 4. 2012, 11:49:50 · Upravil/a: sphinx
Dobrý den, mám nastavený sphinx na localhostu
index test { source = test path = /var/lib/sphinxsearch/data/test docinfo = extern morphology = none min_word_len = 2 charset_type = utf-8 enable_star = 1 min_infix_len = 2 } indexer { mem_limit = 1024M } searchd { port = 9312 crash_log_path = /var/log/sphinxsearch/crash.log read_timeout = 5 max_children = 0 pid_file = /var/run/searchd.pid max_matches = 10000 seamless_rotate = 1 preopen_indexes = 0 unlink_old = 1 listen_backlog = 1024 read_buffer = 1M read_unhinted = 128k mva_updates_pool = 64M } pokud v něm vyhledávám pomocí terminálu, funguje tak jak očekávám, tedy když si dám vyhledat řekněme slovo "test" najde mi to 10 záznamů, ale když v něm vyhledávám na webu pomocí php Sphinx API: $Id: sphinxapi.php 2055 2009-11-06 23:09:58Z shodan $ Copyright (c) 2001-2008, Andrew Aksyonoff. All rights reserved. $sphinx = new Lib_SphinxAPI(); $sphinx->SetServer( SPHINX_SERVER , SPHINX_PORT ); $sphinx->SetLimits( static::$offset, static::$limit ); $sphinx->SetFilter( 'col1, array( ( int ) $col1 ) ); . . . $sphinx->SetFilter( 'coln, array( ( int ) $coln ) ); $sphinx->SetSortMode( SPH_SORT_RELEVANCE ); $sphinx->SetFieldWeights( Config::get( 'SPHINX_WEIGHTS' ) ); $result = $sphinx->Query( $searchWord, $indexers ); vrátí to vždycky maximálně jenom 6 záznamů, předpokládám, že to bude chtít ještě někde donastavit něco v apachi nebo v php, ale nevím co. Předem děkuji za odpověď. Tak se omlouvám, sem jen slepej a nevšim sem si, že po vípisu prvních 5 záznamů je na stránce nastaveno clear: both; ve stylech a zbytek záznamů se mi přesunul asi tak o půl metru níž na stránce :D |
||
Časová prodleva: 13 let
|
0