Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Kubo2 Profil |
#1 · Zasláno: 25. 7. 2012, 12:30:34
Dobrý,
stáhnul jsem si WAMPSERVER (64 bitov & PHP 5.3) 2.2E na Windows, normálně jsem ho nainstaloval, a při spuštění to háže chybu: Exception Exception in module wampmanager.exe at 000F15A0. Could not execute run action: . Mám to celé odinštalovat a nainštalovat znovu? Nebo co mám udělat? Poraďte mi prosím. |
||
Tori Profil |
#2 · Zasláno: 25. 7. 2012, 13:50:19
Zkuste tohle řešení, vypadá to, že pomohlo více lidem: http://forum.wampserver.com/read.php?2,71125
|
||
Kubo2 Profil |
#3 · Zasláno: 25. 7. 2012, 14:26:38
Tori:
Vypadá to tak, že si budu muset naištalovat 32bitovú verziu. C++ visual je kompatibilné len 32bitové, takže tuhle verziu wamp budu muset odinštalovat a odmazat. Jinak díki za ten odkaz, dost mi to pomohlo, ještě napíšu, či to funguje. |
||
Tori Profil |
#4 · Zasláno: 25. 7. 2012, 14:28:57
Kubo2:
„Jinak díki za ten odkaz“ Fakt neni zač, hodila jsem do googlu tu chybu + "wamp error" a tohle řešení se opakovalo v prvních asi 4 odkazech. ;) |
||
Kubo2 Profil |
#5 · Zasláno: 25. 7. 2012, 14:56:21
Tori:
„hodila jsem do googlu tu chybu“ ;) Pripadám si smiešne - to som mohol urobiť aj ja Už server beží akurát teraz sa v ňom neviem zorientovať... Vždy keď sa pokúšam cez localhosta dostať niekam na nejakú stránku, vyhodí mi to, že stránka nie je dostupná... |
||
Kubo2 Profil |
Prosím Vás, neviete o nejakom ucelenom návode k používaniu WAMP?
neviem si s tým rady, asi prejdem na easy-php, yuhu o tom napsal cely navod, mel by som to pochopit. |
||
LaMMa Profil |
Kubo2:
Vždy keď sa pokúšam cez localhosta dostať niekam na nejakú stránku, vyhodí mi to, že stránka nie je dostupná... A nastavil si si správnu cestu k adresáru so súbormi webu? Wamp->Apache->httpd.conf a položky DocumentRoot "c:/wamp/www/tvoj_web/" a <Directory "c:/wamp/www/tvoj_web/"> . Cestu si zmeň ako potrebuješ a potom si v podstate nakonfigurovaný. Nezabudni po zmene dať reštartovať všetky služby. Možno ešte pozapínať v php nejaké moduly, ale to všetko ide klikaním cez wamp v taskbare.
|
||
Kubo2 Profil |
#8 · Zasláno: 26. 7. 2012, 18:39:23
LaMMa:
Díky, ale nakonec jsem to vyřešil instalací easyPHP, teď mi úplně všechno funguje. Akorát v konfiguráku je strašne vela komentářů, a nemají žádný smysl. Můžu ich smazat? |
||
Časová prodleva: 11 let
|
0