Autor Zpráva
mimochodec
Profil
Mám docela nepříjemnou situaci na jednom webu, který jsem nedělal a kde jsem si nedopatřením smazal htaccess. Web samozřejmě přestal fungovat a moje povědomí o htaccessu je dost chabé. Tak bych chtěl požádat o pomoc.
Klíčové budou zřejmě tyto informace:
1. Adresy na webu dodržují tvar domena.eu/cz/uvodni-stranka/
2. php, které zpracovává to, co z té adresy udělá htaccess, vypadá takto:

<?php
$rew=explode("/",$_GET['foo']);

foreach($rew as $k => $v) {
  if($v == '') {
    unset($rew[$k]);
  };
};

$lang = $rew[0];
$p = $rew[count($rew)-1];

if($p == ''){
  $p = $rew[count($rew)-2];
};

$l = $rew[count($rew)-2];

if($l == 'cz' OR $l == 'it' OR $l == 'ru' OR $l == 'vn' OR $l == 'de'){unset($l);};
if(empty($lang) OR ($lang != 'cz' AND $lang != 'it' AND $lang != 'ru' AND $lang != 'vn' AND $lang != 'de')){$lang='cz';};
$page = array('cz'=>array(),'it'=>array(),'ru'=>array(),'vn'=>array(),'de'=>array());

$page['cz'] = array(
      'uvodni-stranka'=>array(
        'title'=>'Úvodní stránka',
        'description'=>'desc1 sdfdf n nf',
        'keywords'=>'kw1',
      ),
      'napsali-nam'=>array(
        'title'=>'Napsali nám',
        'description'=>'desc2',
        'keywords'=>'neco,neco,neco,',
      ),
...

Dá se z toho něco vydedukovat? Díky moc za pomoc.
Kajman
Profil
Možná to byla obdoba
Řešení některých častějších problémů (FAQ) » Univerzální obecné pravidlo
kde místo názvu parametru url se použilo foo.

Edit: Ale jistější bude kontaktovat autora webu. Či hosting o obnovení ze zálohy.
candiess
Profil
Bude to něco jako (.*) -> index.php?foo=$1, pohrej si s tím.

EDIT: Kajman mě předběhl
mimochodec
Profil
Díky oběma, odpíchnu se od toho.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0