Autor Zpráva
slim12
Profil
Ahoj tak mam tu dalsi problem pokousim se pomoci php udelat par tabulek ale nezobrazi se mi nic ani chyby ani v databazi nevidim zadny vysledek cim to muze byt?

<? php
 error_reporting(-1);
$spojeni=mysql_connect("localhost","root","*****") or die("zkontroluj pripojeni databaze");
mysql_select_db("psgy", $spojeni);
$tabulka=mysql_query("CREATE TABLE articles ('art_id' INT (11) NOT NULL auto_increment,
'art_url' VARCHAR (100) NOT NULL,
'art_title' VARCHAR (255) NOT NULL,
'art_prefix' MEDIUMTEXT NOT NULL,
'art_prefix_image' VARCHAR (40),
'art_text' LONGTEXT NOT NULL,
'art_autor' INT (11) NOT NULL,
'art_date' DATE NOT NULL,
'art_category' INT (11) NOT NULL)"), $spojeni) or die(mysql_error());

$tabulka2=mysql_query("CREATE TABLE comments ('com_id' INT (11) NOT NULL auto_increment,
'com_art_id' INT (11) NOT NULL,
'com_nick' VARCHAR (40) NOT NULL,
'com_email' VARCHAR (40) NOT NULL,
'com_text' MEDIUMTEXT NOT NULL,
'art_date' DATE NOT NULL)"), $spojeni) or die(mysql_error());

$tabulka3=mysql_query("CREATE TABLE category ('cat_id' INT (11) NOT NULL auto_increment,
'cat_url' VARCHAR (40) NOT NULL,
'cat_name' VARCHAR (40) NOT NULL)"), $spojeni) or die(mysql_errpr());

$tabulka4=mysql_query("CREATE TABLE user ('user_id' INT (11) NOT NULL auto_increment,
'user_name' VARCHAR (40) NOT NULL,
'user_right' INT (11) NOT NULL,
'user_email' VARCHAR (40) NOT NULL,
'user_pass' VARCHAR (40) NOT NULL)"), $spojeni) or die(mysql_error());

 $tabulka4=mysql_query("CREATE TABLE rights ('right_id' INT (11) NOT NULL,
'right_name' VARCHAR (40) NOT NULL)"), $spojeni) or die(mysql_error());

mysql_query("INSERT INTO user values ('TiltGrinder', '1', 'example@rmail.com', '******')", $spojeni) or die(mysql_error());

mysql_query("INSERT INTO rights values ('1', 'Admin')", $spojeni) or die(mysql_error());
?>
ShiraNai7
Profil
slim12:

Zkus:

<?php

error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors', '1');

možná odmazat heslo na řádku 35?
slim12
Profil
ShiraNai7:
Diky s tim heslem :D ale stejne to nefunguje s tim kodem ktery si napsal. a zjistil jsem ze hlaseni chyb mam zapnute v php.ini a taky se mi ukazala chyba ale jen ze jsem napsal chybne jmeno funkce a nic vic :/
Davex
Profil
Ten skript se pravděpodobně vůbec nespustí, protože by mohla vadit ta mezera mezi <? php. (Pokud není v php.ini zapnuté short_open_tag.) Poznáš to podle toho, že když si zobrazíš v prohlížeči zdrojový kód stránky, tak tam bude ten skript.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: