Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
mzk Profil * |
#1 · Zasláno: 28. 3. 2013, 19:50:12
ahojte,
mám problém s následující konfigurací: RewriteCond %{REQUEST_URI} !^domains/ RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/domains/ RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?(.*)$ RewriteCond %{DOCUMENT_ROOT}/domains/%2 -d RewriteRule (.*) domains/%2/$1 [DPI] problém nastává tehdy, když zkouším zadat: domena.cz/domains/domena2.cz - tak se mi zobrazí stránky pro domena2, což je pro mě velice nežádoucí zkoušel jsem přes RewriteRule ^domains/(.*) - [F] (různé varianty), ale nic z toho nejede. Nemá někdo nápad jak to řešit? |
||
Kajman Profil |
#2 · Zasláno: 29. 3. 2013, 22:41:51
Před tím by mohlo být pravidlo
RewriteCond %{ENV:REDIRECT_STATUS} ="" RewriteRule ^domains/ - [F,L] Také by místo zákazu mohlo fungovat přesměrování. |
||
mzk Profil * |
#3 · Zasláno: 30. 3. 2013, 10:41:43
Kajman:
díky za odpověď, bohužel to ale nepomohlo „Také by místo zákazu mohlo fungovat přesměrování.“ Spíš to potřebuju zakázat nebo hodit 404. RewriteCond %{REQUEST_URI} ^/domains/ RewriteRule (.*) chyba.php [L] RewriteCond %{REQUEST_URI} ^domains/ RewriteRule (.*) chyba.php [L] RewriteCond %{REQUEST_URI} ^/domains/ RewriteRule (.*) /chyba.php [L] .. |
||
Davex Profil |
#4 · Zasláno: 30. 3. 2013, 14:15:27
mzk:
Aby Kajmanovo pravidlo fungovalo, tak nesmí být žádná pravidla v souboru .htaccess v podadresářích domains/*/ , protože se nejdřív provedou ta a jeho pravidlo se už neuplatní.
Pokud tam jsou v podadresářích další soubory .htaccess s pravidly, tak se musí přidat zákaz na začátek všech. RewriteCond %{ENV:REDIRECT_STATUS} ="" RewriteRule ^ - [F,L] |
||
mzk Profil * |
#5 · Zasláno: 30. 3. 2013, 14:45:06
vypadá, že to bude ok.. DÍKY MOC PÁNOVÉ!!
|
||
Časová prodleva: 13 let
|
0