Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
MyShare Profil |
#1 · Zasláno: 8. 4. 2013, 22:13:18
Zdravím v poslednom čase mám problém s Xamppom 3.1.0 všetko sa nainštaluje správne aj sa spustí panel ale pri inštalácii a spustení apache mi vyhodí chybu access violation at address 005abefe in module xampp-control.exe read of adress 00000042
Nikdy predtým mi to nerobilo tak som prečistil celý komp odinštaloval skype atď... ale nič stále tá istá chyba... Mal už niekto podobný problém a vyriešil ho? pozeral som aj fórum xampp no nedokážem vyriešiť ten problém nie som na to stavaní :) ale fakt nikdy to takto nezlobilo. Všetky vopred ďakujem za každú pomoc/radu. |
||
Camo Profil |
Pred nedávnom som inštaloval Apache a PHP na Windovse. Skús to inštalovať osobitne. Nieje to až také zložité.
Tu je Apache tu PHP a tu MySQL S Apache a PHP ti hádam pomôžem ak budem vedieť. MySQL si už moc nepamätám, ale nainštaloval som ju, tak to asi možné je.... |
||
Joker Profil |
#3 · Zasláno: 9. 4. 2013, 19:40:04
MyShare:
Neznám ten balík, ale nemůže být problém třeba 32-/64-bitový systém? „pozeral som aj fórum xampp no nedokážem vyriešiť ten problém nie som na to stavaní :)“ Nenašel jste nic k tomu problému, nebo našel, ale nepochopil řešení? (Jestli našel, ale nepochopil, bylo by fajn přihodit odkaz.) Já zkusil text chyby hodit do Googlu a našel toto. Doporučují tam jednak zkontrolovat, jestli se control panel spouští s administrátorskými právy a jednak jestli nějaká jiná aplikace neblokuje port 80 příkazem netstat -o -n -a |
||
MyShare Profil |
#4 · Zasláno: 9. 4. 2013, 19:53:02
Joker:
Zdravím už som to vyriešili zmenou portu namiesto 80 som dal 81 lenže teraz namiesto localhost v prehliadači zadám localhost:81 ale funguje „Nenašel jste nic k tomu problému, nebo našel, ale nepochopil řešení?“ Nepochopil som riešenie ale to je jedno teraz... |
||
Časová prodleva: 2 měsíce
|
|||
Martyscz Profil * |
#5 · Zasláno: 11. 6. 2013, 22:36:20
Díky za tip ohledně portu. Už to jede :)
|
||
Časová prodleva: 12 let
|
0