Autor Zpráva
Pixel CZE
Profil *
Dobrý den,

na webu mi již delší dobu vyskakuje Internal server error. Ať už na mobilních zařízeních s os Windows Phone, nebo při pokusu o zkontrolování validace webu.
Co jsem koukal na net, tak to může být chybou v .htaccess, ale bohužel s .htaccess souborem nejsem nějak moc velký kamarád, znám jen ty základní příkazy, proto tedy píšu sem.
Obsah tohoto souboru:

#AuthType Basic
#AuthName "Zadejte heslo:"
#AuthUserFile *
#Require valid-user

php_value memory_limit 128M

php_flag display_errors off
php_value display_errors "off"

Pokud není chyba v htaccess souboru, tak v kterém?
Díky za případné rady.
PS: Chyba v redakčním systému nebude, na dev. webu mám ten stejný redakční systém, ale soubor .htaccess je prázdný - tedy je v něm jen denny from all a chybu to neháže.
Kubo2
Profil
Pixel CZE:
Buď to bude deviatym riadkom, alebo je chyba predsa len v redakčnom systéme, ktorý možno hádže nejaký PHP fatal/parse error, ale vďaka ôsmemu riadku v .htaccess to nevidíš.
Pixel CZE
Profil *
Ok, odstavím web a nechám ho jen pro mě a mrknu na to. Zatím díky. )


Tak žádný error to nehodilo, co jsem googloval, tak chyba prý může být i v tom, že na řádku 9 je off v úvozovkách. Ty jsem dal pryč a i tak to chybu háže. I když ten řádek celý odmažu.. Tak to už fakt nevím.
Fisir
Profil
Reaguji na Pixela CZE:
Nevkládá do .htaccessu tvůj editor BOM?
Pixel CZE
Profil *
Fisir:
Ne-e. Našel jsem ještě script, který nějak detekuje, v kterém souboru "ten bom je" nebo jak to napsat a našlo to pár souborů, ovšem v .htaccess to není.
http://prntscr.com/39a8vi
(Locale - v podstatě překlady, nebo jak to popsat. :D)
Fisir
Profil
Reaguji na Pixela CZE:
A jsi si jistý, že můžeš přenastavovat konfiguraci PHP pomocí php_flag a php_value? Zkus to smazat.
Pixel CZE
Profil *
Odmazal jsem řádek 6,8,9 a furt nic.. Pořád 500 Internal.
Fisir
Profil
Reaguji na Pixela CZE:
Ještě můžeš zkusit ten .htaccess úplně přejmenovat, aby se tak vůbec nebral v potaz a uvidíš, jestli to potom funguje. Když ani tak ne, bude třeba hledat příčinu v logu.
Pixel CZE
Profil *
Tak ani tak to nejde.. Tak mrknu do toho logu. Ovšem tam přístup nemám, musím počkat na majitele.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: