Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Jan Žák Profil |
#1 · Zasláno: 15. 7. 2015, 17:59:22
Dobrý den všem,
chtěl bych Vás požádat o radu s odstraněním složky v adrese webu. touto věcí. Příklad: www.moje-domena.cz/slozka/ v tomto příkladu bych potřeboval odstranit slozka, takže doména by pak byla www.moje-domena.cz Dá se toto nějak jednuduše udělat? Děkuji moc za případné rady. |
||
Keeehi Profil |
Když to přeformuluji z druhé strany, tak chceš podstrkávat obsah co je v slozka. Je to tak? Pak:
RewriteRule (.*) slozka/$1 [L] |
||
Jan Žák Profil |
#3 · Zasláno: 15. 7. 2015, 19:34:57
Keeehi:
děkuji za odpověď, zkusil jsem to na localhostu a když mám adresu http://127.0.0.1/www.moje-domena.cz/ tak mám chybu: The requested URL /slozka/ was not found on this server. .htaccess Options +FollowSymLinks -MultiViews # Turn mod_rewrite on RewriteEngine on RewriteBase / RewriteRule (.*) slozka/$1 [L] |
||
Davex Profil |
V přepisu musíš správně napsat adresář na který se má přepisovat (od kořene webu) a ještě přidat podmínku, která zabrání zacyklení. Pravidlo by mělo být v souboru .htaccess v adresáři
www.moje-domena.cz/ .
RewriteCond %{ENV:REDIRECT_STATUS} ="" RewriteRule (.*) /www.moje-domena.cz/slozka/$1 [L] Proč vlastně nepřesuneš obsah toho adresáře do kořene webu? Vyhnul by ses některým vedlejším efektům, které po přepisu mohou vzniknout. |
||
Jan Žák Profil |
#5 · Zasláno: 16. 7. 2015, 20:08:29
Davex:
Já to původně měl vše v kořenu webu, ale pak jsem to rozházel do složek, stavím jakýsi modulový systém a chtěl jsem v tom mít trošku pořádek. Ale nevadí, není to zas tak důležité, jen jsem se tím chtěl zas jen něco dalšího naučit |
||
Časová prodleva: 10 let
|
0