Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Dandys2012 Profil * |
Zdravím.
Mám web na wedosu.. všechno mi šlape.. mam hezké url adresy domena.cz/clanky domena.cz/uzivatele/pepik atd. Ale vytvořil jsem domena.cz/zeme a neustále a pořád dokola mi to hází Forbidden You don't have permission to access /domains/myce Když zadám nesmyslný parametr, třeba domena.cz/sadgfsadf/asdfasdf/dfsdfdsf , tak to nehodí chybu, ale otevře prázdnou stránku. Proč proboha /zeme mi hází tohle? Díky, Dandys Forbidden You don't have permission to access /domains/domena.cz/zeme/ on this server. |
||
Taps Profil |
#2 · Zasláno: 25. 3. 2016, 00:36:34
Jak vypada tvuj soubor .htaccess?
|
||
Dandys2012 Profil * |
#3 · Zasláno: 25. 3. 2016, 00:43:12
RewriteEngine On #presmerovaní všech subdomén do základní domény, ale funguje pouze u www zatim #Options +FollowSymlinks RewriteBase / RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(.*).localhost$ RewriteRule (.*) http://localhost/$1 [R=301,QSA,L] #index pryč RewriteRule ^index.php$ http://localhost/$1 [R=301] #co je za prvním lomítkem převede na aero RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteRule ^([^/]+)/?$ ?aero=$1 #druhá proměná RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteRule ^([^/]+)/([^/]+)?/?$ ?aero=$1&aero2=$2 #třetí proměná RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteRule ^([^/]+)/([^/]+)?/([^/]+)?/?$ ?aero=$1&aero2=$2&aero3=$3 #čtvrtá proměná RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteRule ^([^/]+)/([^/]+)?/([^/]+)?/?/([^/]+)?/?/?$ ?aero=$1&aero2=$2&aero3=$3&aero4=$4 #pátá proměná RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteRule ^([^/]+)/([^/]+)?/([^/]+)?/?/([^/]+)?/?/?/([^/]+)?/?/?/?$ ?aero=$1&aero2=$2&aero3=$3&aero4=$4&aero5=$5 |
||
Taps Profil |
#4 · Zasláno: 25. 3. 2016, 00:56:45
Ten localhost ta ma skutecne byt?
|
||
Dandys2012 Profil * |
Já vůbec nevim.. já se v tom moc nevyznam. Někde jsem to nakopíroval. Myslíš, že je to tim?
Ale dal jsem to pryč a hází to pořád tu samou chybu. |
||
Taps Profil |
#6 · Zasláno: 25. 3. 2016, 01:06:56
Misto localhostu zkus pouzit domenu
|
||
Dandys2012 Profil * |
#7 · Zasláno: 25. 3. 2016, 01:09:10
Změnil jsem to, ale /zeme pořád hází tu chybu. Vůbec nechápu, co to má bejt. Jakejkoliv jinej parametr funguje. Ale zeme je problém.
|
||
Taps Profil |
#8 · Zasláno: 25. 3. 2016, 01:11:05
Mozna to bude tim ze ostatni parametry nejsou jako slozka..a nezkousel jsi pouzit oficialni .htaccess od wedosu?
|
||
Dandys2012 Profil * |
Jo takhle.. že vlastně já mam zeme i složku.. tak to bude ono.. to mě teda vůbec nenapadlo. Přejmenuju složku na zemex třeba a je to :) Jdu na to.
No samozřejmě ! Je to ono. V kořeňáku jsem měl složku, která se jmenovala země, takže server šel první do tý sožky a nebral to jako parametr. To jsou takový blbosti vždycky. Díky moc za radu. |
||
Dandys2012 Profil * |
#10 · Zasláno: 26. 3. 2016, 15:59:16
A protoze v ty slozce nebyl index.... pač index mam jen jeden a ostatní jde přes parametry do php souborů, tak to chytalo chybu. Možná, že to jde ošetřit i jinak, ale já prostě adresar zeme přejmenoval na zemex a tím bere zeme jako parametr, protože tam nenajde takovou složku. A php už si poradí, co dělat dál s parametrem zeme.
|
||
Časová prodleva: 9 let
|
0