Autor Zpráva
muhehe
Profil *
Ahoj, může server vracet stavový kód 200 a nefungovat? Když si ověřím u nějaké online služby na zjištění statusu, tak mi to pošle 200, ale fakticky se na web nedostanu a píše mi to "'max_user_connections". Zkouším to už asi 3 hodiny a pořád stejné, takže pochybuji, že zrovna náhodou jsem já překročil nějaké limity.

Už se mi to stalo i dřív, ale to jsem taky nepochopil. Tak prostě potřebuji vědět jak to je, poskytovatel služeb klasicky zatlouká.

První půl hodinu mi to hlásilo chybový kod 503 a pak už jenom "max_user_connections", ale jak jsem řekl, online nástroj na zjištění stavu hlásí 200.

Jako je hodně hodin, to je pravda a už mi to nemyslí...

Moderátor Davex: Titulek „hlavička 200“ nevystihoval podstatu dotazu. Příště zkus prosím vymyslet lepší.
Martin2
Profil *
muhehe:
může server vracet stavový kód 200 a nefungovat
Klidně může. Záleží co chybu max_user_connections vypisuje.

online nástroj na zjištění stavu hlásí 200.
Kontroluj i obsah webu (třeba na nějaký řetězec), ne jen stavový kód.
Keeehi
Profil
muhehe:
Taky ta služba na ověření statusu je někde úplně jinde než ty. Je klidně možné, že ona dostane správnou odpověď i když ty ne, protože je něco rozbité na cestě mezi tebou a serverem ale mezi službou a serverem je cesta v pořádku.
muhehe
Profil *
Martin2:
Konkrétně: User already has more than 'max_user_connections' active connections

Kontroloval jsem všechno možný a problém byl jen při připojení k databázi, když jsem odpojil, tak to fungovalo. Takže server "fungoval", ale něco ne. V logu jsem nic závažného neměl, kontroloval jsem error i access a tolik přístupů tam ani nebylo, spíš méně než více, protože byla půlnoc.


Keeehi:
Těch služeb jsem samozřejmě zkoušel vícero, i přístup z jiných zařízení a tak.
Davex
Profil
muhehe:
server vracet stavový kód 200 a nefungovat?
Pokud webserver vrací stavový kód 200, tak funguje.

První půl hodinu mi to hlásilo chybový kod 503
K této chybě zpravidla dochází, pokud webserver nemůže požadavek vyřídit, třeba z důvodu, že je přetížený nebo je například omezen počet současně běžících PHP skriptů.

User already has more than 'max_user_connections' active connections
Tato chyba nesouvisí se stavovým kódem webserveru. Pravděpodobně se nějaký PHP skript připojuje k databázi, ale to se nezdaří, protože bylo překročeno povolené množství současných připojení k databázi. Tu chybu tedy nevypisuje webserver, ale PHP skript.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: