Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
ychtyl Profil |
#1 · Zasláno: 9. 3. 2017, 09:44:41
Zdravím,
potřeboval bych vyřešit toto: pokud je v v URL v parametrech řetězec p=, potřeboval bych přesměrování na stejnou URL, jen z ní odstranit všechny parametry |
||
Kajman Profil |
#2 · Zasláno: 9. 3. 2017, 10:06:01
RewriteEngine On RewriteBase / RewriteCond %{QUERY_STRING} p= RewriteCond %{ENV:REDIRECT_STATUS} ="" RewriteRule ^(.*)$ $1? [R=302,L,NE] Ale odstraní to i parametry, pokud je v query stringu např. top=10. Pokud by se měl kontrolovat v get parametr p, tak RewriteCond %{QUERY_STRING} ^(.*&)?p= |
||
ychtyl Profil |
nene, potřebuji odstranit všechny parametry, takže jsem použil první variantu a funguje, díky
ještě bych potřeboval verzi s podmínkou, že v URL není .html zkoušel jsem takto #RewriteCond %{REQUEST_URI} !^\.html$ #RewriteCond %{QUERY_STRING} p= #RewriteCond %{ENV:REDIRECT_STATUS} ="" #RewriteRule ^(.*)$ $1? [R=301,L,NE] |
||
ychtyl Profil |
#4 · Zasláno: 9. 3. 2017, 13:12:20
zkusil jsem to ještě takto
RewriteCond %{REQUEST_URI} ^((?!html).)*$ RewriteCond %{QUERY_STRING} p= RewriteCond %{ENV:REDIRECT_STATUS} ="" RewriteRule ^(.*)$ $1? [R=301,L,NE] a stále nic :-/ |
||
Joker Profil |
#5 · Zasláno: 9. 3. 2017, 13:20:00
ychtyl:
Ta podmínka v [#3], ale bez té stříšky (začátku řetězce). Protože ^\.html$ platí jen pro přesný řetězec ".html". |
||
Časová prodleva: 6 let
|
0