Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
vodys Profil |
Zdravím, na wedosu si vedu WP s Woocommerce a nelíbí se mi v základním designu zobrazení kategorií produktů - proto si kategorie a zobrazování tvořím sám a potřebuji tedy skrze .htaccess přesměrovat url z daných kategorií o úroveň níže.
Cesta defalutního nastavení: www.url.cz/kategorie-produktu/betonove-tasky/ a já potřebuji, aby na vše, kde je /kategorie-produktu/ nebyl brán zřetel. výsledné url by tedy bylo www.url.cz/betonove-tasky/ Takže všechny /kategorie-produktu/ budou všude vypuštěny. Přikládám původní .htaccess <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index\.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L] </IfModule> # BEGIN WordPress <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index\.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L] </IfModule> # END WordPress Nejspíš banalita, ale pro mě záhada. Pěkný den! |
||
Kajman Profil |
Přesměrování by šlo asi takto...
<IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index\.php$ - [L] RewriteRule ^kategorie-produktu/(.+) $1 [L,R,NE] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L] </IfModule> Ale do wordpressu si můžete přidat vlastní plugin, který ty adresy bude generovat a akceptovat podle požadavků. To by měla být správnější cesta. |
||
vodys Profil |
#3 · Zasláno: 11. 9. 2018, 09:24:38
Díky - vyřešeno pluginem do WP..
To mi vůbec nedošlo :D |
||
Časová prodleva: 7 let
|
0