Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
ondra256 Profil |
#1 · Zasláno: 7. 9. 2019, 12:13:54
Ahoj,
bojuju s konfigurací virtualhostu v apachi. Mám projekt v PHP (nette), nahrál jsem ho na VPS. Když přistoupím na doménu mojedomena.cz tak aplikace by měla zjistit že nejsem přihlášený a přesměrovat mě na přihlašovací stránku No jenže se děje to, že po přesměrování aplikací na přihlašovací stránku http://mojedomena.cz/customer/sign/in provede apache přesměrování na adresu http://mojedomena.cz/customer/sign/customer/sign/in pak provede přesměrování (302jkou) na adresu: mojedomena.cz/customer/sign/customer/sign/customer/sign/in mojedomena.cz/customer/sign/customer/sign/customer/sign/customer/sign/in mojedomena.cz/customer/sign/customer/sign/customer/sign/customer/sign/customer/sign/in mojedomena.cz/customer/sign/customer/sign/customer/sign/customer/sign/customer/sign/customer/sign/in .... a tak pokračuje dokud prohlížeč nevyhodí chybu Too many redirects Moje konfigurace v apachi (použil jsem wordpressovou, ale i spoustu jiných a žádná mě nefungovala): <VirtualHost *:80> ServerName mojedomena.cz # Indexes + Directory Root. DirectoryIndex index.php index.html DocumentRoot /var/www/orders/www # BEGIN WordPress <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteRule ^index\.php$ - [L] RewriteCond $1 ^(index\.php)?$ [OR] RewriteCond $1 \.(gif|jpg|png|ico|css|js)$ [NC,OR] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d RewriteRule ^(.*)$ - [S=1] RewriteRule . /index.php [L] </IfModule> </VirtualHost> Dokázali by jste mě někdo poradit v čem by mohl být problém? |
||
Keeehi Profil |
1) Když je to nette projekt, proč nepoužiješ doporučený .htaccess z nette?
2) Přesměrování v nette neprovádí webserver ale PHP (nette) samotné. Jediné co má webserver dělat je všechny požadavky (kromě statických souborů) cpát do index.php a to je vše. Veškerá přesměrování si pak framework zajišťuje sám. Jinak řečeno, problém bude někde v PHP kódu. Začal bych u Routeru ale může to být samozřejmě i někde jinde. |
||
ondra256 Profil |
#3 · Zasláno: 7. 9. 2019, 14:01:37
1) doporučený htaccess z nette používám. Ale nejdřív potřebuju na úrovni apache rozpoznat url adresu a podle ní směřuju do správného adresáře s projektem.
2) Do PHP kódu se to dostane jen při prvním přesměrování. Pak už se to cyklí jen na úrovni apache |
||
Kajman Profil |
#4 · Zasláno: 8. 9. 2019, 21:16:18
V kódu konfigurace apache, co jste poslal, žádné přesměrování není. Ukažte kód s přesměrováním.
|
||
Časová prodleva: 5 let
|
0