Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
PetraPP Profil |
#1 · Zasláno: 26. 10. 2019, 11:18:50
Ahojte,
řeším dnes takový problém s .htaccess, který mně nechce přesměrovat triviální /kontakt/ do kontakt.php. Zobrazí mně vždy index.php a vůbec nevím proč. Základ .htaccess co v rámci multihostingu musím mít tam samozřejmě mám odkaz. Samotný triviální .htaccess však fungovat nechce a vůbec nevím proč. Neporadíte? Strašně moc děkuji za výpomoc. RewriteEngine on RewriteCond %{REQUEST_URI} ^/domains/biokosmetika.cz/kontakt/?$ RewriteRule ^(.*)$ /kontakt.php [L,QSA] order allow,deny allow from all |
||
Kajman Profil |
Pokud to je .htaccess v adresáři domains/biokosmetika.cz
Tak zkuste RewriteEngine on RewriteRule ^kontakt/?$ kontakt.php [L,QSA] |
||
PetraPP Profil |
#3 · Zasláno: 26. 10. 2019, 12:54:45
Vyzkoušela jsem a bohužel nefunguje. Stále to zůstává na index.php /kontakt/.
Mám tam v .htaccess pouze toto: RewriteEngine on RewriteRule ^kontakt/?$ kontakt.php [L,QSA] order allow,deny allow from all |
||
Davex Profil |
#4 · Zasláno: 26. 10. 2019, 17:14:28
PetraPP:
„Základ .htaccess co v rámci multihostingu musím mít tam samozřejmě mám odkaz.“ To je velká mýlka, protože Wedos neprovozuje multihosting, ale pouze alias hosting a ten jejich výchozí .htaccess způsobuje problémy s nekompatibilitou přepisovacích pravidel tohoto druhu. Spolehlivější je tam provozovat na samostatném webhostingu pouze jednu doménu bez výchozího .htaccess. Přímo v podadresáři domains/biokosmetika.cz/, kde se pravidla z výchozího .htaccess neaplikují, pravidlo funguje. |
||
Časová prodleva: 5 let
|
0