Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Stroganov Profil * |
Ahoj,
skúšam si na locali nejaké nastavenie servera a nedarí sa mi. Čo potrebujem: 1. Aby localhost mal DocumentRoot v C:/adresar/ 2. K tomu potrebujem vytvoriť testhost a ten potrebujem aby mal DocumentRoot v C:/iny-adresar/ a zároveň potrebujem k tomu serveralias na pokushost. Čo som urobil: Apache 2.4, robím to cez VirtualHosty: <VirtualHost 127.0.0.1:80> ServerAdmin webmaster@dummy-host.example.com DocumentRoot "C:/iny-adresar/" ServerName testhost ServerAlias pokushost ErrorLog "logs/dummy-host.example.com-error.log" CustomLog "logs/dummy-host.example.com-access.log" common </VirtualHost> Jediné, čo to spôsobí je, že localhost zrazu má svoj root v C:/iny-adresar/ a adresy testhost ani pokushost nefungujú, prosím o pomoc. Dopĺňam: do hosts vo windows som doplnil: 127.0.0.1 localhost 127.0.0.1 testhost 127.0.0.1 pokushost Nová podoba vhosts configu: <VirtualHost *> DocumentRoot "C:/adresar/" ServerName localhost </VirtualHost> <VirtualHost *> DocumentRoot "C:/iny-adresar/" ServerName testhost ServerAlias pokushost </VirtualHost> To spôsobí, že testhost aj pokushost majú root v C:/adresar/ |
||
Časová prodleva: 1 rok
|
0