Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Radovan789 Profil * |
Díky Kajmane za předchozí odpověď. A ještě bych měl jeden dotaz, mám problém poslat cURL když tam dám doménu která směruje na server ze kterého cURL posílám. Je to podle mě důvod proč mám problém s Wordpressem:
Požadavek zpětné smyčky na váš web selhal, funkce, které na ně spoléhají, momentálně nefungují očekávaným způsobem. Chyba: cURL error 28: Failed to connect to mujserver.cz port 443 after 5202 ms: Connection timed out (http_request_failed) Vím že problém bude někde v DNS / Port forwarding / popřípadě správné nastavení /etc/hosts ? Neřešil někdo podobný problém? Pro objasnění: cURL z jiného serveru na můj naprosto v pořádku funguje. Tak se mi to asi povedlo opravit tím že jsem do /etc/hosts přidal tento řádek: 127.0.0.1 subdomena.domena.cz Což mi příjde jako neštastné řešení každou subdoménu kterou vytvořím tak přidávat do tohoto souboru. Neexistuje jednodušší řešení aby se tyto "loopback" požadavky dokázali zpracovat správně? |
||
Firibix Profil |
#2 · Zasláno: 11. 1. 2023, 19:38:18
Reakce na Radovana789:
Kde je ten server hostovaný? Není náhodou na nějaké domácí internetové přípojce za NATem? Pak přístup na veřejnou IPv4 adresu z lokální sítě selže, pokud na routeru není nastavený hairpin NAT. |
||
Radovan789 Profil * |
#3 · Zasláno: 11. 1. 2023, 22:01:12
Ano přesně tak, je to domácí server připojený na router v DHCP síti s dynamickou IP adresou. Abych se na něho dostal z vnějšku tak používám Port forwarding pro port 80 a 443. Bohužel nastavení mého routeru je žalostné tak snad to tam pak někde najdu. Moc díky za tip.
|
||
Časová prodleva: 2 roky
|
0