Autor Zpráva
MagicPowa
Profil
Dobrý den, mám web ve dvojjazyčném provedení - http://www.web.cz/cs/
- http://www.web.cz/de/

Někdo zadá http://www.web.cz/ a já potřebuji:

1. pomocí .htaccess zjistit odkud je návštěvník, nebo alespoň jazyk jeho prohlížeče
2. podle předchozího bodu ho přesměrovat na http://www.web.cz/cs/ když bude z CZ, když bude z NJ tak na http://www.web.cz/de/
3. v případě, že by nebyl ani z CZ a DE tak bych rád aby ho to přesměrovalo na českou verzi a to - http://www.web.cz/cs/


Děkuji za každou pomoc
AM_
Profil
Stačí trochu zagooglit a najít si $_SERVER["HTTP_ACCEPT_LANGUAGE"], myslím, že kudy dál, je jasné.
S .htaccessem nejsem zrovna kamarád, ale myslím, že to lze řešit i přes něj, přístup k serverovým proměnným tam je. Jinak uděláš redirect až přes PHP.
ninja
Profil
RewriteCond %{HTTP_ACCEPT_LANGUAGE} ...

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0