Autor Zpráva
Franco
Profil *
Dobrý den,

mám stránce 5 produktů achtěl bych dát ke každému tlačítko "sdílej na facebooku", ale s tím, že každý produkt bude mít svůj unikátní výstup informací (title, description, foto) pro facebook. Lze to provést?

Zatím mám zkušenost pouze klasickou stránkou o 1x produktu, kde si nastavím, co chci mít jako výstup pro Facebook.

Děkuji
johnl
Franco:
Tak musíš každému tomu produktu udělat tu detailní stránku a pak tlačítko share bude odkazovat na tu stránku kde jsou ty detaili o daném produktu..
Franco
Profil *
Právě, že prezentuji produkty na jedné straně a nechci vytvářet speciál stránku na každý produkt.
johnl
Franco:
Pak ti nedokážu pomoct, nejsem si jist zda se něco takového dá vůbec udělat.. Třeba bude vědět někdo jiný..
imploder
Franco:
Můžeš zkusit do stránky dát pro každý produkt jeden iframe. Je to prasárna (z hlediska SEO i jinak), záleží jak moc potřebuješ ty tlačítka. Já bych to určitě nedělal.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Kategorie Obsah webu se věnuje otázkám:
  • autorského práva,
  • o čem a jak psát,
  • sociálních sítí.

Upozorňujeme, že názory ajťáků a právníků se mohou dost lišit. Počítejte s tím, že na této diskusi jsou inteligentní lidé s obecným právním rozhledem, můžou vám poradit dle svého nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžou poskytnout žádnou garanci, že neskončíte za mřížemi. Na opravdové konzultace si pořiďte opravdového právníka.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0