Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Peta8 Profil |
#1 · Zasláno: 5. 3. 2011, 18:46:07
Dobrý den,
rád bych se zeptal, jak nejlépe udělat stránkování (nejintuitivněji). Mám třeba tuto stránku http://www.nabla.cz/obsah/biologie/rostliny/byliny/vrbovka-chlupata.php Přechod na dálší stránky mám v podobě názvu druhů. Je lepší tam dát předcházející a další, nebo to takto nechat? Jde mi o to, že Google mi indexuje názvy těch odkázů a pak to může být pro někoho, kdo se na stránku dostává přes vyhledávače, zmatečné. Případně to trochu může mást i na stránce. Děkuji za názor (Vaši zkušenost). |
||
panther Profil |
#2 · Zasláno: 5. 3. 2011, 20:11:46 · Upravil/a: panther
Peta8:
udávat název rostliny místo pedchozí - další rozhodně není špatné, to by mi nevadilo. Spíš mě mate „Doba květu“, kterou jsem dlouho za stránkování považoval. Dále by tam rozhodně měla být drobečková navigace. Odkaz „Galerie bylin“ je snadno přehlédnutelný, nevýrazný. Když už jsme u toho, asi bych volil i u fotografií malé náhledy s rozklikem do detailu - ne každý bude scrollovat dolů. Současná navigace (Galerie bylin a odkaz na čeleď) mi přijde dost nešťastné, ale možná to jen tím, že mi toto téma nic neříká. |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0