Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
LOPAD Profil |
#1 · Zasláno: 1. 7. 2011, 14:53:33
Ste niekto na Google+ prijatý? Pútač vyzerá pútavo (:D), ale nebol som ešte v ňom. Ak v ňom ste, prosím napíšte či je lepší ako Facebook.
|
||
Plaváček Profil |
#2 · Zasláno: 1. 7. 2011, 14:58:23
LOPAD:
Jsem v něm, ale zatím jsem si neučinil žádný závěr. Prvním dojmem byl chaos a nepochopení, jak to celé vlastně funguje. Otázka, zda je G+ lepší než Facebook dává smysl asi stejný, jako dotaz, zda je do manželství lepší blondýnka nebo brunetka :) |
||
Serun Aseo Profil * |
Asi bude hodně záležet, jak se Google+ zalidní tvými přáteli. Myslím, že i obsah FB je o lidech, co máš v přátelích. Rozhraní je srovnatelné s FB, či jinou soc. sítí. Líbí se mi propojení s Picasou, kde mám hodně fotek a na které díky členství v G+ budu mít výhody oproti nečlenům. Na hromadný videochat ještě nemám přátele, takže nevím. Organizovat Kruhy mi přijde dost únavné, ale uvidím, až se počet a obsazení Kruhů ustabilní. Klasický chat funguje přes Gtalk. Témat, co si můžeš nechat zobrazovat zatím v češtině/slovenčině moc není. PRofil se ti zobrazuje takový, jaký jsi měl u Google nastavený i dřív. Můžeš si nechat zobrazovat na profilu Buzz nebo +1. Ale není na to si to osahat osobně. Chceš pozvánku?
Moderátor Str4wberry: Pozvánkami, prosím, nezaplevelujte tuto diskusi. Další případné žádosti tedy budou smazány.
|
||
LOPAD Profil |
#4 · Zasláno: 1. 7. 2011, 16:43:11 · Upravil/a: LOPAD
Ikeď ma zabilo:
Pohlavie: Muž, žena, iné... :D Humoristi v tom googli. Stašne sa mi to páči. |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0