Autor Zpráva
Ja1990
Profil *
Ako vyhľadávajú tie vymáhačské firmy ako isifa tie svoje obrázky na nete? Keď je obrázok pootočený alebo sploštený tak ho ich softvér nenájde? Mám na webe obrázky legálne kúpené z US fotobanky ale aj tak nemám istotu čo keď mi príde nejaká podrazácka faktúra tak rozmýšľam že fotky pootočím o pár stupňou a budem v bezpečí? Dokážu identifikovať aj sploštený alebo pootočený obrázok?

Ďakujem

PS: Veď nikde nemám istotu že keď som fotky kúpil ten čo mi ich predal mal na to licenciu. Ani faktúru mi nedali mám len potvrdenku z paypal. Pomože mi taktoupravený obrázok?
ninja
Natočení či jiná mírná deformace nepomůže, musel byste obrázek opravdu hodně upravit.

Nechápu ale vaši logiku. Pokud jste získal obrázek legální cestou a máte na něj práva, není se čeho bát. Pokud nedůvěřejete svému partnetovi, od kterého jste licenci koupil, získávejte obrázky jinde. Pro případné právní řešení je vhodné zvolit společnost v české právní jurisdikci.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Kategorie Obsah webu se věnuje otázkám:
  • autorského práva,
  • o čem a jak psát,
  • sociálních sítí.

Upozorňujeme, že názory ajťáků a právníků se mohou dost lišit. Počítejte s tím, že na této diskusi jsou inteligentní lidé s obecným právním rozhledem, můžou vám poradit dle svého nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžou poskytnout žádnou garanci, že neskončíte za mřížemi. Na opravdové konzultace si pořiďte opravdového právníka.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0