Autor Zpráva
laijk
Ahojte, chcem rozbehnúť webový projekt s jedným "kamošom" tie uvodzovky preto lebo ho poznám iba cez net, chceli by sme uzavrieť nejakú zmluvu (dohodu) založenú na percentuálnom podiely, ide o to, že sa osobne teraz nemôžme stretnúť, iba sa chcem opýtať ako sa dá uzavrieť nejaká zmluva "cez internet" alebo proste bez toho aby sme sa osobne nestretli, je to dôležité, ďakujem za všetky rady.
ninja
Smlouvu můžete uzavřít ústně, po telefonu, emailem, atd. Skutečné podpisy jen usnadní dokazování v případném sporu. Můžete ale jeden podepsat 2 kopie smlouvy, poslat druhému, ten také podepíše a jednu vrátí.
laijk
ninja:
Ďakujem, také niečo som chcel vedieť, ústne a po telefóne by sa to dokázať asi nedalo, ale tie kopie tak to áno, chceli by sme to uzavrieť na papieri proste nejaký podiel v percentách, len čo tam napísať, ja sa do toho veľmi nerozumiem tak by som bol rád ak by sem niekto dal nejaký príklad alebo niečo také..
martin1312
Mohol by si definovat o aku dohodu ma ist, na com presne chcete spolupracovat, co najviac detailov. Ako mame vediet co potrebujes ked napises, ze chces zmluvu na percentualnom podiely?
laijk
No proste bude to portál (nie e-shop), hľadal som na nete nejaké šablóny, ale nenašiel som, stačilo by asi niečo ako keby sme mali e-shop, detaily by sme prepísali, len nejakú šablonu, ale ja som nevedel žiadnu nájsť.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Kategorie Obsah webu se věnuje otázkám:
  • autorského práva,
  • o čem a jak psát,
  • sociálních sítí.

Upozorňujeme, že názory ajťáků a právníků se mohou dost lišit. Počítejte s tím, že na této diskusi jsou inteligentní lidé s obecným právním rozhledem, můžou vám poradit dle svého nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžou poskytnout žádnou garanci, že neskončíte za mřížemi. Na opravdové konzultace si pořiďte opravdového právníka.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0