| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| sahaw Profil |
#1 · Zasláno: 11. 4. 2012, 14:19:07
Dobry den,
chtel bych se zeptat jestli je legalni dat printscreeny z her na svuj web aniz bych porusoval zakon. Nedoparilo se mi najit nic na netu jestli je to legalni. Chtel bych klidne spat a nemit strach,ze mi prijde faktura na pul milion,ze jsem pouzil obrazky z her. Staci mne jen nekam nasmerovat,kde by to bylo jasne vysvetleno co je jeste legalni. Dekuji. |
||
| ninja Profil |
#2 · Zasláno: 11. 4. 2012, 15:01:38
Záleží součástí jakých stránek, repsketive každé konkrétní stránky, obrázek bude. Pokud se bude jednat například o autorskou recenzi hry, je vložení obrázku v pořádku. Blíže doporučuji prostudovat autorský zákon, § 29a následující.
|
||
| sahaw Profil |
Fan stranky hry. Meli by obsahovat popis,navod,obrazky,odkazy na patche,mapy,savy,forum. Pak navod by mel byt slozen z tech printscreenu.A stranky by meli obsahovat i ukazy z her(prinscreny a videa ze hry).
Bohuzel neni mi jasne po prostudovani toho zakona co je legalni a co ne.Beru,ze nemam na to bunky pochopit. To same plati u toho dokazu,kde se to neco podobne resilo. Autorská práva - fotografie Ohledne printscrenu serialu je reseno Screenshoty ze seriálu |
||
|
Časová prodleva: 14 let
|
|||
0