Autor Zpráva
slovakCZ
Profil
Dobry den,

mam problem se strankou:
http://temp.studior.cz/subdomeny/temp/duopam/uvodni-strana
v paticce je menu (napravo) a ve Firefoxu nefunguji vsechny odkazy (na mzdy, reference a kontakt se uz neda kliknout).. pritom v jinych prohlizecich bez problemu, nevite co by to mohlo zpusobovat?

nemam chybku nekde zde?
<ul>
                <li><a href="uvodni-strana" title="Úvod">Úvod</a> | </li>
                <li><a href="danova-evidence" title="Daňová evidence">Daňová evidence</a> | </li>

                <li><a href="podvojne-ucetnictvi" title="Podvojné účetnictví">Podvojné účetnictví</a> | </li>
                <li><a href="mzdy" title="Mzdy">Mzdy</a> | </li>
                <li><a href="reference" title="Reference">Reference</a> | </li>
                <li><a href="kontakt" title="Kontakt">Kontakt</a></li>

            </ul>


nejak mi to nejde do hlavy, mam snad vse v poradku :)
DJ Miky
Profil
Budeš tam mít nějaký element, který odkazy překrývá (a tím je znefunkční). Hledej něco s position:absolute nebo element se zadanou výškou (která je větší, než je vlastní obsah).
Bubák
Profil
nevite co by to mohlo zpusobovat?
Velké řádkování DIVu "copy" a jeho posun nahoru záporným marginem. DIV "copy" pak překryje odkazy, je to nádherně vidět, když se tomu divu dá třeba tmavomodté (navy) pozadí.

Upravený kód (neladil jsem pro IE):
.footer2 .copy {
	margin: -20px 0;
	_margin:-44px 0px -20px 0px;
	float:right;
	color:#fff;
	background:navy; /* řádek jen pro ukázku, pak smazat */
	line-height: 1;
}
slovakCZ
Profil
position:absolute vubec pouzit nemam (nejsme s absolute kamaradi, kdyz nemusim nepouzivam a vyhybam se tomu uspesne) :) nenapada me nic co by mohlo prekryvat.. protoze to dela na vsech strankach. :) no nic, diky za tim, nejspise to bude ono, zkusim tedy pohledat.. ted mi doslo ze text pod timto menu (© 2009 DÚOPAM s.r.o. | All right reserved) ma nastaveno: margin: -Xpx 0px 0px 0px (kde X je cislo).. to asi bude ono, prekryva to ty odkazy nahore.. mrknu na to ale az zitra, dnes neni cas... dekuju za nasmerovani :) myslim ze to bude ono :)
slovakCZ
Profil
Bubák
byl si rychlejsi nez ma odpoved :)... dekuju za presnou ukazku, takhle bych chybu hledal take (background je v hledani chyb mocny :)). Mas u me plus za ochotu.

opravil jsem to nasledovne... kdyby to nekoho zajimalo (z-indexem):
.footer2 .footer_right ul li {
	margin:0px 3px 0px 0px;
	list-style:none;
	float:left;
	color:#fff;
	position:relative;
	z-index:100;
}

.footer2 .copy {
	margin:-44px 0px 0px 0px;
	_margin:-44px 0px -20px 0px;
	float:right;
	color:#fff;
	position:relative;
	z-index:1;
}

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: