Autor Zpráva
26lukas26
Profil
http://www.mp3mania.sk/fun/ v ostatných sa zobrazuje dobre
panther
Profil
26lukas26:
co znamená „IE zle zobrazenie“? Mám hledat za tebe, co se kde liší?

Jestli chceš pomoci, napiš, co se špatně zobrazuje, ve které verzi IE. Zkoušet to za tebe nebudu, trochu se snaž.
26lukas26
Profil
IE : http://www.odmeraj.info/upload_files/1262457851.gif je to verzia ktoru má windows 7 neviem aký je to IE
Napriklad v FF su tlacitka celé, v strede, a majú medzi sebou medzery
ondra15
Profil
Myslím, že pokud vlozíš do CSS stylu toto
       
       body{
   margin: 0 auto;
   text-align: center;
}

bude to v IE i FF na středu. A odsazení mezi jednotlivými odkazy bych řesil pomoci margin-right: 5px;. Co se týče, že se ti tlačítka nezobrazuji celá, tak máš nastavenou malou výšku. Nastavil jsem 37px, a vše se zobrazuje dobře.
26lukas26
Profil
díky

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: