| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Hellcat Profil * |
#1 · Zasláno: 19. 8. 2005, 18:47:01
Robim stranku na ktorej mam celkom na vrchu logo a pod logom popup menu. Ja chcem aby sa mi to menu dotykalo toho loga no nejde mi to . Prosim o radu.
|
||
| Šlaha Profil |
#2 · Zasláno: 19. 8. 2005, 20:09:34
<div class="menu">kód menu</div>
A hlavička: <html> <head> <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8"> <title></title> <style type="text/css"> .menu {position:absolute; top:100px;left:10px} </style> </head> <body> |
||
| Hellcat Profil * |
#3 · Zasláno: 19. 8. 2005, 20:24:56
Take jednoduche ? som cakal neake zlozite skripty, funkcie atd. No dakujem velmi pekne.
|
||
| peta Profil * |
#4 · Zasláno: 20. 8. 2005, 08:53:45
Hellcat Jak vypada to logo? treba by spis pomohlo
body {margin:0;padding:0} nebo v cem mas to logo a menu uzavrene? Dulezity je odkaz na stranku... Pozicovani zrovna neni nejlepsi. Co kdyz ti to menu pretece, tak to prekryje vse pod tim, ne? Nebo se roztahne za sirku stranky. |
||
| Hellcat Profil * |
#5 · Zasláno: 20. 8. 2005, 19:25:50
peta: No to logo je asi 200px na vysku a je asi 750px na sirku (dost velke). No ked som pouzil pozicovanie menu to menu sa roztieklo a to popup menu sa stalo random popup cize sa mi to zobrazovalo kde chcelo. To logo je v jednej tabulke a pod nou je dalsia tabulka s menu (aj menu je z tabuliek). proste je to na nic. skusim to margin aj padding potom napisem co to da.
|
||
| Hellcat Profil * |
#6 · Zasláno: 20. 8. 2005, 19:29:26
no to margin aj padding neurobilo nic. ostalo vsetko na svojom mieste a nic sa nicoho nedotykalo iba, ked som dal border 1 tak vtedy to bavilo lenze ja nechcem aby tu tabulku bolo vidno
|
||
|
Časová prodleva: 21 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0