Autor Zpráva
hynek
Profil
Dobrý den.
Mám potíž s menu.
Chtěl bych aby tam bylo písmo, které mám ovšem stažené, takže by se jinde neukázalo než u těch co ho mají v PC také.
Udělal jsem obrázky do menu už přímo nadepsané. Jenže Mozzila nepobírá, když napíšu tohle:
<tr class="menu"><td><a class="hry" href="souteze.php"></a></td></tr>

Odkaz se neukáže, protože je prázdný. Poradíte, jestli se to dá nějak obejít aby nemusel být odkaz ničím vyplněný a přesto se v mozzile zobrazil? díky.
Keeehi
Profil
hynek:
Stejně tě nikam neodkáže, neboť by nebylo na co kliknout -> něco tam napsat musíš.
Petr ZZZ
Profil
Když tam ten obrázek není napsaný, tak se nemůže zobrazit. ;-) Klikací obrázek se píše takto:
<a class="hry" href="souteze.php"><img src="obrazek.jpg" width="100" height="50" alt="popisek"></a>


Nevím, co třída class="hry" dělá, ale možná ji budeš muset napsat do nějakého nadřazeného prvku (např. td nebo tr nebo table).
mattyZEM
Profil
Do css:

.hry {background:black;width:10px;height:10px;display:block;float:left;}


A zobrazí se ;)
Keeehi
Profil
mattyZEM:
proč float:left;?
mattyZEM
Profil
Keeehi:
proč float:left;?
Protože to říkám 8-)


Tady to nutné není, ale já jsem zvyklý u display:block definovat i float..

Administrátorům jakpsatweb (kdyby si to četli): Kua, to velké tlačítko odpovědět mě pěkně sere, sorry za nadávky ale už po pátý jsem si smazal dost dlouhou zprávu. Nechápu proč to nemůže být normální malé tlačítko, a musíte ho takto zvýrazňovat, takovéto úkony dělám zcela automaticky a vážně nehodlám číst všechny texty, to by mi hlava musela prasknout.. :-\
Keeehi
Profil
mattyZEM:
Ale je to tam úplně zbytečně.
mattyZEM
Profil
Tady ano, ale jak jsem psal jsem zvyklý :)
hynek
Profil
díky moc :-)

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: