Autor Zpráva
asdfg
Profil *
Když umístím hned pod <body> nějaký <div> tak mi to odřádkuje jeden řádek a je tam mezera a já potřebuju aby ten hořejšek divu byl napláclý normálně na tom vršku body, jak na to bez pozicování? dík
panther
Profil
asdfg:
body {margin: 0; padding: 0;}
asdfg
Profil *
To sem zkoušel, ale nic to neudělá, pokud tam dám jen samotný text tak tam ta mezera není, takže body tam žádný padding nemá, ale jakmile ten text obalím divy tak je tam ta jednořádková mezera. Hádám že to má něco co dočinění s tím že div je blokový element..
Chamurappi
Profil
Reaguji na asdfga:
Hádám že to má něco co dočinění s tím že div je blokový element.
Nejspíš to nebude příčina.
Já zase hádám, že nemůžeme uhodnout, v čem děláš chybu, když o tvé stránce nevíme vůbec nic. Prosím o odkaz na živou ukázku.
Petr ZZZ
Profil
Připomíná mi to trápení, které jsem jednou měl s výškou divu: IE ho nechtěl udělat tenký, dával mu výšku řádku. Po nějakém zkoušení všelijakých fíglů se mi podařilo udělat div tenký pomocí font-size:0.05em – detaily viz kód ukázky, u které IE zobrazí jeden div tenký a druhý tlustý, ačkoliv mají stejnou výšku a oba mají být tenké. Liší se jen fontsajzem. – Živou ukázku bych taky uvítal.
asdfg
Profil *
Tak už sem na to přišel, byl to zapomenutý element který se tam zobrazoval... nevšiml sem si ho, protože sem ty dva pixely považoval za smetí na monitoru :)

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: